Ερντογάν και Νετανιάχου προετοιμάζονται για συνάντηση τον Ιούλιο!

ΑFΡ
Freepen.gr
- Μια άνευ προηγουμένου διμερής συνάντηση μεταξύ του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των ιστορικά τεταμένων σχέσεων μεταξύ των εθνών τους, ανέφερε την Παρασκευή το Bloomberg, αποδίδοντας τις πληροφορίες σε αξιόπιστες πηγές.

Η συνάντηση, η οποία εξαρτάται από την ευθυγράμμιση των προγραμμάτων των δύο ηγετών, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα.

Τα πιθανά σημεία συζήτησης στην επικείμενη συζήτηση μπορεί να περιλαμβάνουν θέματα ανάπτυξης και παράδοσης φυσικού αερίου, αντανακλώντας τα εξελισσόμενα γεωπολιτικά συμφέροντα και των δύο εθνών.

Η δέσμευση των ηγετών να επιδιορθώσουν τις σχέσεις των χωρών τους αποδείχθηκε στα τέλη Μαΐου, όταν ο Νετανιάχου εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Ερντογάν για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές. Σε μια επόμενη τηλεφωνική συνομιλία, και οι δύο ηγέτες δεσμεύτηκαν να ανυψώσουν τους δεσμούς των εθνών τους σε ένα νέο, αμοιβαία επωφελές επίπεδο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail