Αλβανός έπεσε με αυτοκίνητο πάνω σε Σέρβους διαδηλωτές στο Κοσσυφοπέδιο

Freepen.gr - Ένας Αλβανός του Κοσσυφοπεδίου έπεσε με αυτοκίνητο σε πλήθος Σέρβων που διαμαρτύρονταν στον θύλακα Gracanica κοντά στην Πρίστινα λόγω της κράτησης ενός συμπατριώτη του, ενώ υπάρχει τουλάχιστον ένα θύμα, αναφέρει η πύλη Novosti.

Η αστυνομία του αυτοαποκαλούμενου Κοσσυφοπεδίου συνέλαβε την Τετάρτη τον έβδομο Σέρβο τον τελευταίο καιρό, αυτή τη φορά στον θύλακα Gracanica κοντά στην Πρίστινα. Πρόκειται για τον Ντράγκισα Μιλένκοβιτς, ο οποίος ήταν ύποπτος για την Πρίστινα ότι διέπραξε εγκλήματα πολέμου το 1998-1999. Η οικογένειά του είπε στους δημοσιογράφους πως η αλβανική αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου χρησιμοποίησε βία και πραγματοποίησε βάναυσα τη σύλληψη. Οι κάτοικοι της Gracanica βγήκαν μαζικά την ημέρα στους δρόμους και απέκλεισαν την εθνική οδό σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ζητώντας την απελευθέρωση του συμπατριώτη τους.

"Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης, ένα αυτοκίνητο με αλβανικούς αριθμούς του Κοσσυφοπεδίου και άδεια κυκλοφορίας από το χωριό Gnilane έπεσε στο πλήθος. Ένα άτομο τραυματίστηκε κι ένα ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail