Πρώην αναλυτής της CIA: Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να θυσιάσουν τον Ζελένσκι για να καλύψουν τα εγκλήματά τους

Freepen.gr - Οι αμερικανικές αρχές σχεδιάζουν να θυσιάσουν τον Βλαντιμίρ Ζελένσκι για να καλύψουν τα εγκλήματά τους σχετικά με τη δολιοφθορά στο Nord Stream και την ανατίναξη του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Ray McGovern σε συνέντευξή του στον Stephen Gardner στο Youtube.

«Ένα μέρος της κυβέρνησής μας είναι έτοιμο, όπως λένε στην Ουάσιγκτον, να θυσιάσει τον Ζελένσκι», είπε ο McGovern.

Σύμφωνα με τον ειδικό, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατανοούν πως το Κίεβο δε θα μπορέσει να πετύχει στη σύγκρουση με τη Μόσχα και σχεδιάζουν να θυσιάσουν τον Ζελένσκι. Γι' αυτό η Ουάσιγκτον μεταθέτει την ευθύνη για το σαμποτάζ στο Nord Stream στους Ουκρανούς, διαρρέοντας πληροφορίες για το περιστατικό στα αμερικανικά ΜΜΕ. 

Αργότερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να προσπαθήσουν να στοχοποιήσουν το Κίεβο με τον ίδιο τρόπο στην ιστορία της έκρηξης του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya. Έτσι, ο Λευκός Οίκος προσπαθεί να κρύψει τα εγκλήματά του και ταυτόχρονα να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο πυρηνικής σύγκρουσης με τη Ρωσία.

«Καταλαβαίνουν ότι η Ρωσία είναι ανώτερη από αυτούς σε συμβατικούς και ίσως στρατηγικούς όρους», κατέληξε ο McGovern. 

* πληροφορίες RIA NOVOSTI

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail