Η Γαλλία παρουσιάζει το μεγαλύτερο μαχητικό drone που έγινε ποτέ

Freepen.gr - Το drone Aarok, το οποίο πετά σε μεσαίο υψόμετρο και μεγάλες αποστάσεις, έχει αναπτυχθεί μυστικά και έχει προγραμματιστεί να βγει στον αέρα πριν από το τέλος του έτους.

Σε μια εκπληκτική εξέλιξη, ένα νέο γαλλικό drone, το Aarok έκανε το ντεμπούτο του, σε πρωτότυπη μορφή ενόψει της αεροπορικής έκθεσης του Παρισιού την επόμενη εβδομάδα. Το σύστημα μη επανδρωμένων αεροσκαφών Aarok, ή UAS, είναι μια νέα προσθήκη στο τμήμα αεροσκαφών Μεσαίου υψομέτρου (MALE) και προορίζεται για πτήσεις πληροφοριών, επιτήρησης και αναγνώρισης (ISR), καθώς και για αποστολές κρούσης. Για το τελευταίο, σχεδιάζεται να φέρει το γαλλικής κατασκευής AASM Hammer, ένα κατευθυνόμενο όπλο ακριβείας με εκτεταμένη ικανότητα απενεργοποίησης και διάφορα μεγέθη κεφαλής.

Το Aarok είναι το προϊόν ενός άγνωστου προηγουμένως Γάλλου εργολάβου αμυντικού, της Turgis & Gaillard, η οποία έχει επεκτείνει σταθερά τις δραστηριότητές της στη χώρα καταγωγής της, με αποκορύφωμα το μοντέλο Aarok. Το drone ζυγίζει περίπου 5,4 τόνους, στη μέγιστη διαμόρφωση απογείωσης και έχει τραβήξει την προσοχή λόγω του μεγέθους του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail