Νυχτερινή επίθεση με εννέα drones στην Κριμαία

Yekaterina Adamova/TASS
Freepen.gr - Εννέα drones είτε καταρρίφθηκαν είτε δέχθηκαν παρεμβολές στην Κριμαία κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ ένα από αυτά πυροδοτήθηκε στο χωριό Dokuchayevo, σπάζοντας τζάμια σε πολλά σπίτια, δήλωσε την Πέμπτη ο επικεφαλής της Κριμαίας, Sergey Aksyonov, μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

"Κατά τη διάρκεια αυτής της νύχτας και του πρωινού, εννέα drones εμφανίστηκαν πάνω από το έδαφος της Κριμαίας: έξι καταρρίφθηκαν από συστήματα αεράμυνας και τρία μπλοκαρίστηκαν και αναγκάστηκαν να προσγειωθούν με μέσα ηλεκτρονικού πολέμου. Ένα drone πυροδοτήθηκε στο χωριό Dokuchayevo. Κανείς δεν τραυματίστηκε. Παράθυρα έσπασαν σε πολλά σπίτια», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.

Το χωριό Dokuchayevo βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Κριμαίας, Συμφερούπολη.

Η προηγούμενη μαζική επίθεση με drone στην Κριμαία σημειώθηκε τη νύχτα της 4ης Ιουνίου. Πέντε drone καταρρίφθηκαν και άλλα τέσσερα μπλοκαρίστηκαν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail