Η Gazprom γλυκοκοιτάζει αφρικανικές χώρες

Marina Lystseva/TASS
Freepen.gr -
Ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Gazprom είναι ανοιχτός σε εποικοδομητικές προτάσεις από αφρικανικά έθνη και είναι έτοιμος να τους προσφέρει την εμπειρία και την τεχνολογία του, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

"Η ευρύτερη χρήση φυσικού αερίου θα βοηθήσει την Αφρική να λύσει μια σειρά προβλημάτων, από οικονομικά έως κοινωνικά και περιβαλλοντικά. Είμαστε βέβαιοι ότι είναι απαραίτητο για την Αφρική να ανακαλύψει όλα τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από αυτό το είδος καυσίμου. Βλέπουμε δυνατότητες συνεργασίας με τις αφρικανικές χώρες και μπορούμε να τους προσφέρουμε τη μοναδική μας τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στην τεχνολογία», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος της Gazprom, Ντμίτρι Χαντόγκα, κατά τη διάρκεια διεθνούς στρογγυλής τραπέζης, με τίτλο «Τα οφέλη του φυσικού αερίου για τον πληθυσμό και την οικονομία», που πραγματοποιήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής την Πέμπτη.

«Η Gazprom είναι ανοιχτή να συζητήσει εποικοδομητικές και αμοιβαία επωφελείς προτάσεις που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την οικονομική ανάπτυξη και να βελτιώσουν τη ζωή των ανθρώπων στις αφρικανικές χώρες», πρόσθεσε ο Khandoga.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail