Προσωπικά αντικείμενα κατοίκων της περιοχής του Kherson ξεβράστηκαν στη Μαύρη Θάλασσα!

Προσωπικά αντικείμενα κατοίκων της περιοχής Kherson ξεβράστηκαν στη Μαύρη Θάλασσα
Φωτογραφία: Kanal Telegram Politika Strang
Freepen.gr - Προσωπικά αντικείμενα κατοίκων της περιοχής της Χερσώνας, που επλήγησαν από την πλημμύρα μετά την παραβίαση του φράγματος του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovka, ξεβράστηκαν στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας κοντά στην Οδησσό.

Αυτόπτες μάρτυρες δημοσίευσαν βίντεο που δείχνουν την οροφή ενός σπιτιού, ένα ψυγείο και άλλα προσωπικά αντικείμενα να επιπλέουν στην επιφάνεια των λασπωδών νερών κοντά στην ακτή.

Ο Μιχαήλ Μπόλγκοφ, Διδάκτωρ Τεχνικών Επιστημών, Πρόεδρος του Εργαστηρίου Μοντελοποίησης Επιφανειακών Νερών του Ινστιτούτου Προβλημάτων Υδάτων της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, δήλωσε ότι τα νερά της Μαύρης Θάλασσας ενδέχεται να μολυνθούν λόγω της καταστροφής του φράγματος Kakhovka. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα μολυσμένα νερά θα μπορούσαν να φτάσουν στην Οδησσό, αλλά δε θα προχωρούσαν περισσότερο λόγω της παρουσίας μεγάλων ποταμών στην περιοχή.


* πληροφορίες english.pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail