Mission Impossible: Η εκδοχή ότι το Ουκρανικό Ναυτικό χτύπησε τους Nord Stream

Στο Nord Stream και την Ουκρανία. Η άρχουσα τάξη δε σέβεται τη νοημοσύνη σας.

Η Washington Post δημοσίευσε μια νέα ανάλυση, επικαλούμενη ανώνυμες διατλαντικές πηγές πληροφοριών, ενισχύοντας την ιδέα ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την επίθεση σαμποτάζ του αγωγού Nord Stream χωρίς να συντονιστεί με μια παγκόσμια μεγάλη δύναμη στη διαδικασία.

JORDAN SCHACHTEL - dossier.today / Παρουσίαση Freepen.gr

Έβαλα μαζί ένα χάρτη που περιγράφει λεπτομερώς τη διαδρομή που θα απαιτούνταν για το Ναυτικό της Ουκρανίας να πλεύσει από το πολεμικό λιμάνι της Οδησσού στις περιοχές όπου έγινε το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream. Το ταξίδι μετ' επιστροφής ανέρχεται σε περίπου δέκα χιλιάδες μίλια, κάτι που θα ήταν αδύνατο να απομακρυνθεί χωρίς να εντοπιστεί.

Από το Μάρτιο, τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης βοηθούν την αμερικανική κοινότητα πληροφοριών να κάνει την υπόθεση ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν είχε καμία σχέση με την επίθεση σαμποτάζ στους Nord Stream. Τα σημεία συζήτησης εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στους New York Times, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι μια ανώνυμη "φιλοουκρανική ομάδα" λέγεται πως είναι υπεύθυνη για την επίθεση του Σεπτεμβρίου του 2022. Οι πηγές για αυτές τις πληροφορίες παραμένουν τίποτα περισσότερο από ανώνυμοι πράκτορες πληροφοριών.

Οι υπερατλαντικές άρχουσες τάξεις απλώς κοροϊδεύουν την ικανότητά μας στη λογική. Δεδομένων των επιπτώσεων που θα προέκυπταν από την αποδοχή της έγκρισης μιας τέτοιας επίθεσης, μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι δεν θα υπάρξει ποτέ λογοδοσία από τη διοίκηση Μπάιντεν για αυτήν την επιχείρηση, αλλά θα υπάρξουν πολλές επιπλέον ιστορίες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail