Εκατοντάδες Γερμανοί διαδήλωσαν κατά του ΝΑΤΟ στο Ramstein

Freepen.gr -
Περίπου χίλιοι ακτιβιστές πραγματοποίησαν διαμαρτυρία το Σάββατο μπροστά από την αμερικανική αεροπορική βάση Ramstein στη Γερμανία, όπως φαίνεται σε πλάνα που τους δείχνει να παρελαύνουν με πανό που έφεραν μηνύματα όπως «Αμερικάνε πήγαινε σπίτι - Ειρήνη» και «Όχι προμήθειες όπλων στο Κίεβο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαδηλωτές εξέφρασαν κριτική προς το ΝΑΤΟ και απαίτησαν την άμεση διακοπή της προμήθειας όπλων στην Ουκρανία, μαζί με την έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών με τη Ρωσία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, περισσότεροι από 900 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μπροστά από την αεροπορική βάση, συμμετέχοντας σε ομιλίες και μουσικές παραστάσεις. Ο κοντινός σταθμός Bahnhofstrasse παρουσίασε συμφόρηση λόγω του μεγάλου αριθμού των παρευρισκομένων, αλλά η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η εκδήλωση παρέμεινε ειρηνική.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail