Ο στόλος του ρωσικού ναυτικού θα παραλάβει 30 πλοία το 2023

Sputnik / Pavel Byrkin
Freepen.gr - Τα πλοία που τέθηκαν σε υπηρεσία μάχης περιλαμβάνουν την κορβέτα πυραύλων Mercury, στην οποία έχει υψωθεί η ναυτική σημαία του Αγίου Γεωργίου «ως ένδειξη του απαραβίαστου των [ρωσικών] ναυτικών παραδόσεων, σύμβολο θάρρους, γενναιότητας και σταθερότητας των στρατιωτικών ναυτών», δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης.

Η Ρωσία αναπτύσσει με συνέπεια το ναυτικό της, με 30 πλοία που πρόκειται να ενταχθούν στον στόλο της χώρας το 2023, δήλωσε την Κυριακή ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

"Σήμερα, η Ρωσία εφαρμόζει τα καθήκοντα μιας μεγάλης θαλάσσιας πολιτικής με εμπιστοσύνη, ενισχύοντας με συνέπεια τη δύναμη του στόλου της. Μόνο φέτος, 30 πλοία διαφορετικών τύπων θα ενταχθούν σε αυτόν", δήλωσε ο Πούτιν στην παρέλαση προς τιμήν του Ημέρα Ναυτικού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail