Οι ΗΠΑ ενδέχεται να ανακοινώσουν νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας 400 εκατομμυρίων δολαρίων για το Κίεβο

ΑΡ Photo/ΑΙex Βrandοn
Freepen.gr - Οι αρχές των ΗΠΑ ενδέχεται να ανακοινώσουν νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας 400 εκατομμυρίων δολαρίων για το Κίεβο στις 25 Ιουλίου, ανέφερε το Reuters.

Σύμφωνα με πηγές μεταξύ Αμερικανών αξιωματούχων, τα όπλα αναμένεται να μεταφερθούν από το απόθεμα του Πενταγώνου. Το πακέτο θα περιλαμβάνει «πολλά θωρακισμένα οχήματα μάχης Stryker», εξοπλισμό αποναρκοθέτησης, πυρομαχικά για επίγεια συστήματα αεράμυνας μικρής και μεσαίας εμβέλειας NASAMS, συστήματα αεράμυνας Patriot και συστήματα εκτόξευσης πολλαπλών πυραύλων HIMARS. Επιπλέον, οι ΗΠΑ θα μεταφέρουν συστήματα αντιαρματικών πυραύλων TOW και Javelin.

Το πρακτορείο ειδήσεων σημειώνει ότι οι αρχές των ΗΠΑ ενδέχεται να αλλάξουν τη σύνθεση αυτού του πακέτου. Σύμφωνα με το Reuters, δεν θα περιλαμβάνει πυρομαχικά διασποράς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail