Λευκορωσία + Βάγκνερ + Πυρηνικό Σύννεφο + Φόβος απώλειας = Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ!

Οι τελευταίες μέρες ήταν κάτι σαν παραμύθι που πήγε φρικτά στραβά για το ΝΑΤΟ. Οι διαβόητοι Wagner PMC, γνωστοί για τους ύπουλους τρόπους τους, ξαφνικά άλλαξαν γνώμη. Αποφάσισαν ότι, όχι, δεν ήθελαν να χύσουν αίμα στη Μητέρα Ρωσία. 

Ansh Pandey - tfiglobalnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Πόσο ευγενείς! Αλλά περιμένετε, εδώ είναι το ζουμί: το δεξί χέρι του Πούτιν, ο Aleksander Lukashenko, μπήκε σαν ιππότης με λαμπερή πανοπλία για να μεσολαβήσει για μια εκεχειρία. Πρόσφερε στη Βάγκνερ ένα άνετο κρησφύγετο στη Λευκορωσία και υποσχέθηκε ένα καινούριο μέλλον.

Τώρα, ας προχωρήσουμε στο ψητό. Η Βάγκνερ, έχοντας αποδεχτεί την προσφορά του Λουκασένκο, βαδίζει προς τη Λευκορωσία, όπου βρίσκεται περήφανα το πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας. Και μαντέψτε σε ποιον έχει εμπιστευτεί την ασφάλεια αυτής της επικίνδυνης αποθήκης; Ναι, το μαντέψατε — στη Wagner, αν και ανεπιβεβαίωτο. Μπορούμε πρακτικά να ακούσουμε τους συμμάχους του ΝΑΤΟ να τους τρώει συλλογικά το άγχος. Μπορείτε να τους κατηγορήσετε;

Wagner + Πυρηνικά

Με τη Βάγκνερ να κρατά τα κλειδιά του πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας, η ιδέα μιας καταστροφικής πυρηνικής επίθεσης γίνεται κάτι περισσότερο από ένα κακό όνειρο. Είναι μια ανατριχιαστική πραγματικότητα που έχει κάνει τους συμμάχους του ΝΑΤΟ να τρέμουν. Έχουν καταφύγει ακόμη και σε μια αυστηρή προειδοποίηση μέσω του άρθρου 5.

Είναι σαν μια σημαντική πινακίδα που αναβοσβήνει που λέει: «Κίνδυνος, κίνδυνος! Κινηθείτε με εξαιρετική προσοχή!»

Η Γερουσία των ΗΠΑ άρχισε να δρά, εισάγοντας ένα ψήφισμα που προτείνει να θεωρηθεί υπεύθυνη η Ρωσία, η Λευκορωσία ή οποιοιδήποτε Ρώσοι πληρεξούσιοι, εάν οι ενέργειές τους οδηγήσουν σε ραδιενεργή μόλυνση στο έδαφος του ΝΑΤΟ.

Προειδοποίηση άρθρου 5 των ΗΠΑ

Οι γερουσιαστές Lindsey Graham και Richard Blumenthal ανέβηκαν στην σκηνή για να ακουστεί η φωνή τους. Μπράβο, γερουσιαστές, που κάνατε σαφές ότι δεν πρέπει να γυροφέρνετε πυρηνικές καταστροφές!

Και κρατηθείτε γερά γιατί έχουμε άλλη ανατροπή! Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelenskyy πιστεύει ότι η Ρωσία μπορεί να μην είναι καλά στον πυρηνικό σταθμό Zaporizhzhia. Ισχυρίζεται πως ετοιμάζουν μια τρομοκρατική επίθεση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε διαρροή ραδιενέργειας. Οδηγώντας σε ένα ραδιενεργό σύννεφο που κάνει το δρόμο του προς τα εδάφη του ΝΑΤΟ.

Τώρα, προτού πανικοβληθείτε, ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: δεν υπάρχει επί του παρόντος καμία σημαντική επίθεση στον πυρηνικό σταθμό της Zaporizhzhia. Γιατί λοιπόν όλη η φασαρία; Λοιπόν, φίλε μου, είναι επειδή η θανατηφόρα τριάδα της Λευκορωσίας, της Βάγκνερ και των πυρηνικών πυραύλων έχει τους πάντες στην τσίτα. Είναι σαν να ανακατεύεις δυναμίτη, μια ωρολογιακή βόμβα που χτυπάει και ένα σπίρτο - όλα σε μια τρομακτική εξίσωση.

Α, και εδώ είναι ένα μικρό μπόνους για εσάς: Η Ουκρανία δεν είναι καν σύμμαχος του ΝΑΤΟ. Επίσημα λοιπόν, δεν μπορούν να συγκεντρώσουν τα στρατεύματα με αυτή την κίνηση. Αλλά hey, εάν εκτυλιχθεί μια καταστροφή από την πυρηνική ραδιενέργεια, με πυρηνικά σύννεφα να εισέρχονται στην Πολωνία, τη Γερμανία ή οποιοδήποτε άλλο έθνος του ΝΑΤΟ, μπορεί απλώς να ωθήσει τους συμμάχους του ΝΑΤΟ σε δράση.

Το ΝΑΤΟ βρίσκεται στην πραγματικότητα σε μια βόλτα με τρενάκι της αβεβαιότητας, του φόβου και του διαφαινόμενου φαντάσματος ενός πυρηνικού σύννεφου. Η μοίρα της Ουκρανίας κρέμεται από την ισορροπία και οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ μένουν με το βάρος του κόσμου στους ώμους τους. Η μετατόπιση της Βάγκνερ στη Λευκορωσία αναμφίβολα πυροδοτεί εντάσεις που δεν φαντάζονταν ποτέ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail