Το 70% των Γάλλων δεν εμπιστεύεται τον Εμανουέλ Μακρόν για να τους κρατήσει ασφαλείς

Freepen.gr - Η συντριπτική πλειοψηφία των Γάλλων πολιτών δεν εμπιστεύεται τον Πρόεδρο Μακρόν για τη διατήρηση του νόμου και της τάξης στη χώρα, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, σημειώνει το REMIX.

Τα αποτελέσματα της έρευνας της CSA που διεξήχθη για το CNEWS έρχονται λίγο αφότου ο Γάλλος πρόεδρος υποσχέθηκε να αποκαταστήσει την τάξη στη χώρα μετά από εβδομάδες μαζικών ταραχών που προκλήθηκαν από το θανατηφόρο πυροβολισμό ενός μη συνεργάσιμου εφήβου από την αστυνομία μετά από διακοπή της κυκλοφορίας.

«Το πρώτο μάθημα που αντλώ από αυτό είναι τάξη, τάξη, τάξη», είπε ο Μακρόν σε δημοσιογράφους από το TF1 και το France 2 κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης μαγνητοσκοπημένης συνέντευξης ενώ βρισκόταν σε διπλωματική περιοδεία στη Νέα Καληδονία.

Η υπόσχεση, ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει απήχηση στο γαλλικό κοινό, το 70% του οποίου πιστεύει ελάχιστα στην ικανότητά του να αλλάξει τα πράγματα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail