Εκατομμύρια Αμερικανοί μετακομίζουν ακριβώς πριν από το μεγάλο χάος που έρχεται

Το καλοκαίρι είναι μια συγκινητική εποχή για εκατομμύρια Αμερικανούς και πολλοί θα καταλήξουν να μετακομίσουν σε μια εντελώς διαφορετική πολιτεία. Τα παλιά χρόνια, τέτοιες μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων συχνά υποκινούνταν από μια αλλαγή εργασίας ή από την επιθυμία να είναι πιο κοντά στην οικογένεια. Αλλά τώρα πολιτικοί και ιδεολογικοί προβληματισμοί παρακινούν πολλούς Αμερικανούς να αναζητήσουν πιο πράσινα βοσκοτόπια. Σχεδόν όλοι μας μπορούμε να νιώθουμε ότι κάτι έχει πάει φρικτά στραβά σε αυτή τη χώρα. Παντού γύρω μας η κοινωνία μας κυριολεκτικά διαλύεται και έχει γίνει πολύ σαφές πως έρχεται μεγάλο χάος

MICHAEL SNYDER - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Έχει ειπωθεί πως ομάδες ανθρώπων τείνουν να συρρέουν μαζί, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους. Έτσι τώρα βλέπουμε μια έξοδο συντηρητικών στις κόκκινες πολιτείες και μια έξοδο φιλελεύθερων στις μπλε πολιτείες. Τα παρακάτω προέρχονται από ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από το PBS με τίτλο «Οι Συντηρητικοί μετακομίζουν σε κόκκινες πολιτείες και οι φιλελεύθεροι στο μπλε καθώς η χώρα γίνεται πιο πολωμένη»:

Οι Αμερικανοί διαχωρίζονται από την πολιτική τους σε ένα γρήγορο κλιπ, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του μεγαλύτερου χάσματος μεταξύ των πολιτειών στη σύγχρονη ιστορία.

Ένα κόμμα ελέγχει ολόκληρο το νομοθετικό σώμα σε όλες τις πολιτείες εκτός από δύο. Σε 28 πολιτείες, το κόμμα που ελέγχει έχει υπερπλειοψηφία σε τουλάχιστον ένα νομοθετικό σώμα - πράγμα που σημαίνει ότι το κόμμα της πλειοψηφίας έχει τόσους πολλούς νομοθέτες που μπορούν να παρακάμψουν το βέτο ενός κυβερνήτη. Όχι πως αυτό θα ήταν απαραίτητο στις περισσότερες περιπτώσεις, καθώς μόνο 10 πολιτείες έχουν κυβερνήτες διαφορετικών κομμάτων από αυτό που ελέγχει το νομοθετικό σώμα.

Αυτό πραγματικά συμβαίνει.

Αλλά το άρθρο που μόλις παρέθεσα κάνει να ακούγεται πως η μετανάστευση στο κόκκινο και το μπλε δηλώνει ότι είναι περίπου ίση, και αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια.

Για παράδειγμα, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν την πολιτεία της Καλιφόρνια τα τελευταία χρόνια αναζητώντας μια καλύτερη ζωή αλλού:

Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι έφυγαν από την Καλιφόρνια συνολικά μεταξύ Απριλίου 2020 και Ιουλίου 2022.

Πολλοί από αυτούς τους πρώην Καλιφορνέζους έχουν μετακομίσει στο Τέξας.

Στην πραγματικότητα, περίπου 300 Καλιφορνέζοι μετακόμισαν στην πολιτεία του Τέξας σε καθημερινή βάση το 2021:

Περίπου 300 Καλιφορνέζοι μετακόμισαν στο Τέξας κάθε μέρα το 2021 – ένα εκπληκτικό μέγεθος των 111.000 ανθρώπων, δείχνουν τα πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία.

Αυτό είναι το διπλάσιο από τους 63.000 που έκαναν την ίδια κίνηση το 2012, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το Storage Café, το οποίο εξέτασε τα πρότυπα μετανάστευσης Καλιφόρνια-Τέξας για σχεδόν μια δεκαετία.

Και αποδεικνύεται ότι πολλές εταιρείες έχουν μετεγκατασταθεί από την Καλιφόρνια στο Τέξας επίσης:

Περισσότερες από 100 εταιρείες έχουν μεταφέρει την έδρα τους στο Τέξας από το 2020, με το 40 τοις εκατό από αυτές να προέρχονται από την Καλιφόρνια, σύμφωνα με τη μελέτη.

Η Καλιφόρνια πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζεις σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Αλλά όπως και τόσες άλλες γαλάζιες πολιτείες, έχει μετατραπεί σε βόθρο εγκλήματος, ναρκωτικών, αστέγων και βίας.

Μια φορά κι έναν καιρό, το έγκλημα περιοριζόταν κυρίως στις κακές περιοχές, αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα. Σε μια από τις πιο πλούσιες περιοχές του Σαν Φρανσίσκο, μια συμμορία παιδιών «που κρατούσε ρόπαλα του μπέιζμπολ» επιτίθεται ανελέητα σε νταντάδες και νεαρές μητέρες για να τους κλέψει τα τηλέφωνά τους:

Παιδιά που κρατούν ρόπαλα του μπέιζμπολ επιτίθενται και ληστεύουν αβοήθητες μητέρες και νταντάδες σε μια πλούσια γειτονιά του Σαν Φρανσίσκο γνωστή για τις νεαρές οικογένειές της.

Το Noe Valley, το οποίο είναι επίσης γνωστό τοπικά ως «δρομάκι με καροτσάκια» λόγω των πολλών οικογενειών με μικρά παιδιά που ζουν εκεί, βίωσε 11 ληστείες τηλεφώνων την περασμένη εβδομάδα, οι οποίες πιστεύουν πως συνδέονται με μια συμμορία νεαρών που επίσης επιτίθενται πρόσφατα σε γυναίκες με ρόπαλα ενώ παίρνουν τα παιδιά τους από το σχολείο, σύμφωνα με την Telegraph.

Δύο γυναίκες φέρονται να δέχθηκαν επίθεση στη γειτονιά την περασμένη εβδομάδα από ένα νεαρό που φέρεται να χτύπησε τη μία από τις γυναίκες με ρόπαλο του μπέιζμπολ και την άλλη στο πρόσωπο.

Φυσικά το Σαν Φρανσίσκο δεν είναι σίγουρα μόνο.

Σε αυτό το σημείο, βλέπουμε ένα αυξανόμενο κύμα βίας σε όλο το έθνος. Το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου, τουλάχιστον 150 Αμερικανοί δολοφονήθηκαν και αυτό έγινε πρωτοσέλιδο σε όλη τη χώρα:

Ένα αιματηρό Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου έληξε με τουλάχιστον 150 νεκρούς σε περισσότερους από 400 πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώθηκαν όλο το Σαββατοκύριακο.

Η έλλειψη στέγης είναι επίσης ένα πρόβλημα που έχει αρχίσει να ξεφεύγει εντελώς από τον έλεγχο στις μπλε πολιτείες.

Το Λος Άντζελες έχει ξοδέψει εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια για να προσπαθήσει να λύσει την κρίση των αστέγων, αλλά συνεχίζει να χειροτερεύει:

Η έλλειψη στέγης στο Λος Άντζελες εκτοξεύτηκε στα ύψη τον τελευταίο χρόνο, αυξανόμενη κατά 10% στην κομητεία του Λος Άντζελες και 9% στην πόλη, αφήνοντας περισσότερους από 75.000 ανθρώπους να ζουν στους δρόμους της κομητείας σε μια επική οπισθοδρόμηση για τους τοπικούς ηγέτες.

Κάθε μέρα που περνά, ακόμα περισσότεροι Αμερικανοί καταλήγουν στους δρόμους των μεγάλων πόλεων μας. Για πολλά περισσότερα σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στο προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο «Ο αριθμός των Αμερικανών που ζουν στους δρόμους «έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό φέτος»» .

Τέλος, ήθελα να συζητήσω εν συντομία την εθνική μας κρίση ναρκωτικών.

Περισσότεροι Αμερικανοί είναι εθισμένοι στα νόμιμα ή/και παράνομα ναρκωτικά από ποτέ.

Και οι θάνατοι από υπερβολική δόση συνεχίζουν να σημειώνουν ένα νέο υψηλό όλων των εποχών χρόνο με το χρόνο.

Σε μεγάλες πόλεις από ακτή σε ακτή, οι εθισμένοι τρικλίνονται σαν ζόμπι στη μέση των δρόμων μας καθώς απολαμβάνουν να ανεβαίνουν ψηλά, παρόλο που καταλαβαίνουν ξεκάθαρα ότι μπορεί να είναι το τελευταίο υψηλό που βιώνουν ποτέ.

Τα πράγματα έχουν γίνει τόσο άσχημα που η κοκαΐνη ανακαλύφθηκε ακόμη και μέσα στο Λευκό Οίκο για πρώτη φορά. Οι αρχές μας λένε πως είναι «μυστήριο» το πώς έφτασε εκεί, αλλά άλλοι επισημαίνουν ότι υπάρχει ένας πολύ προφανής ύποπτος σε αυτή την υπόθεση:

Η χώρα μας διαλύεται μπροστά στα μάτια μας.

Και καθώς καταρρέει, θα επικρατεί μεγάλο χάος, και αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα στις μπλε πολιτείες και στις μεγάλες πόλεις.

Εάν πρόκειται να μετακομίσετε, θα σας συμβούλευα να το κάνετε τώρα.

Μπορεί τα πράγματα να φαίνονται ασταθή τώρα, αλλά η αλήθεια είναι πως από εδώ και πέρα ​​θα τρελαθούν περισσότερο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail