Πούτιν: Η Δύση είναι παράλογη στο θέμα της συμφωνίας για τα σιτηρά, δε νοιάζεται για τα συμφέροντα των άλλων

en.kremlin.ru
Freepen.gr - Η Δύση «δεν έδωσε δεκάρα» για τα συμφέροντα των χωρών που είχαν ανάγκη και η προμήθεια ουκρανικών σιτηρών στις παγκόσμιες αγορές είναι μια κάλυψη, τα χρήματα ελήφθησαν από έμπορους που «τα κατάφεραν σωστά», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Δεν ξέρω καν πώς να το εξηγήσω. Ρώτησα χθες τους Αφρικανούς φίλους μου, "Μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί;". Αλλά αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν νοιάζονταν για τα συμφέροντα των απόρων και των φτωχότερων. Στην πραγματικότητα, δεν τους ένοιαζε», είπε ο Πούτιν σε μια συνάντηση με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, όλα τα άλλα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την προμήθεια ουκρανικών σιτηρών στις παγκόσμιες αγορές, είναι απλώς μια κάλυψη.

"Αλλά αυτό είναι διπλά ανήθικο. Και ποιος έλαβε τα κύρια χρήματα από την προμήθεια ουκρανικών σιτηρών; Ποιος; Μεγάλες εμπορικές εταιρείες. Τα συμφέροντα των λαών που λιμοκτονούν; Ναι, δεν υπάρχει τίποτα κοινό", είπε ο Πούτιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail