Αμερικανικό πυρηνικό υποβρύχιο φτάνει στη Νότια Κορέα

Ναυτικό των ΗΠΑ/Ειδικός Μαζικής Επικοινωνίας 2ης Τάξης Jermaine Ralliford
Freepen.gr - Το αμερικανικό πυρηνικό υποβρύχιο USS Annapolis κλάσης Λος Άντζελες έφτασε στη Νότια Κορέα τη Δευτέρα και εισήλθε στη ναυτική βάση στο νησί Τζετζού, ανακοίνωσε το Ναυτικό της Νότιας Κορέας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίσκεψη του υποβρυχίου στο λιμάνι πραγματοποιείται με σκοπό την αναπλήρωση των προμηθειών κατά τη διάρκεια επιχειρησιακής αποστολής και με φόντο τον αυξημένο συντονισμό μεταξύ ΗΠΑ και Νότιας Κορέας.

«Με την επίσκεψη του USS Annapolis, το ναυτικό της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ σχεδιάζει να ενισχύσει την κοινή άμυνα και να πραγματοποιήσουν κοινές δραστηριότητες προς τιμήν της 70ης επετείου της Νοτιοκορεατικής-Αμερικανικής συμμαχίας», δήλωσε ο στρατός. 

Το USS Annapolis έφτασε στη Νότια Κορέα λίγες μέρες αφότου το στρατηγικό πυρηνικό υποβρύχιο βαλλιστικών πυραύλων USS Kentucky κλάσης Οχάιο του Ναυτικού των ΗΠΑ αναχώρησε από το λιμάνι του Μπουσάν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail