Ο Τραμπ κάλεσε το Κογκρέσο να μη χορηγήσει οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία

ΑΡ Photo / Εvan Vucci
Freepen.gr - Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνέδεσε την αμερικανική βοήθεια πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία με τα μεγάλα κέρδη της οικογένειας του διαδόχου του Τζο Μπάιντεν στη χώρα αυτή και κάλεσε το Κογκρέσο να αρνηθεί να διαθέσει νέα ποσά.

Σε μια συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια , ανέφερε πρόσφατη μαρτυρία ενός πληροφοριοδότη του FBI που ισχυρίστηκε ότι η ουκρανική ενεργειακή εταιρεία Burisma ήταν πρόθυμη να πληρώσει στον Μπάιντεν και στον γιο του Χάντερ 10 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων τους.

"Οι Μπάιντεν έχουν λάβει εκατομμύρια δολάρια από την Ουκρανία. Τώρα η Ουκρανία λαμβάνει δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια δολάρια από Αμερικανούς φορολογούμενους. Ο Τζο Μπάιντεν είναι σε κίνδυνο, μας παρασύρει σε μια παγκόσμια σύγκρουση για λογαριασμό της ίδιας της χώρας της Ουκρανίας, η οποία, προφανώς, πλήρωσε την οικογένειά του όλα αυτά τα εκατομμύρια δολάρια», είπε ο Τραμπ.

«Υπό το φως αυτών των πληροφοριών, το αμερικανικό Κογκρέσο θα πρέπει να αρνηθεί να εγκρίνει έστω και μία επιπλέον πληρωμή από τα εξαντλημένα αποθέματά μας», πρόσθεσε.

Ο Τραμπ είπε ότι το FBI, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η Εφορία θα πρέπει να κοινοποιήσουν στο κοινό όλα τα στοιχεία που έχουν για τις «διεφθαρμένες οικογενειακές εγκληματικές συμφωνίες Μπάιντεν». «Πρέπει να γνωρίζουμε και το κοινό αξίζει να το μάθει», είπε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail