Πολωνός στρατηγός προειδοποιεί την Ουκρανία για θανατηφόρο ρωσικό ελιγμό

RIA Novosti
Freepen.gr - Τα ρωσικά στρατεύματα μπορούν να ξεπεράσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και να ξεκινήσουν τη δική τους επίθεση, προειδοποίησε ο Πολωνός στρατηγός Leon Komornicki για μια τέτοια απειλή για την Ουκρανία σε συνέντευξή του στο κανάλι Nowa konfederacja στο YouTube.

"Υπάρχει κίνδυνος οι Ρώσοι να πάνε στο πλευρό των επιτιθέμενων ουκρανικών ομάδων. Επομένως, το μέτωπο πρέπει να σταθεροποιηθεί", είπε ο στρατηγός.

Τα ρωσικά στρατεύματα, σύμφωνα με τον Komornicki, μπορούν να ξεκινήσουν την επίθεσή τους, ενώ στερούν από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας την ευκαιρία να παγιωθούν σε αμυντικές γραμμές. 

Ο Πολωνός στρατηγός κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας να δώσουν προσοχή στο γεγονός ότι τα ρωσικά στρατεύματα διεξάγουν ήδη επιθετικές επιχειρήσεις σε διάφορες κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένου του βορρά του Αρτέμοφσκ. Ο Komornytsky συμβούλεψε τον ουκρανικό στρατό να δεσμεύσει τις δυνάμεις του για να σταματήσει αυτή την επίθεση, η οποία, κατά τη γνώμη του, είναι βασικός παράγοντας για την επιτυχία του ουκρανικού χτυπήματος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail