«Η Δύση να συνειδητοποιήσει ότι η αντιπαράθεση με τη Ρωσία έχει γίνει παγκόσμια»

Freepen.gr - Η αντιπαράθεση με τη συλλογική Δύση έχει γίνει παγκόσμια, εκφράζεται σε αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία και το Ντονμπάς και προκαλείται από τη διαμετρική αντίθεση των απόψεων για την περαιτέρω ανάπτυξη της ανθρωπότητας, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας του η Ρωσική Ομοσπονδία, είπε σε άρθρο του στη Rossiyskaya Gazeta.

Ο Μεντβέντεφ κατονόμασε «τρία πράγματα που είναι καιρός να συνειδητοποιήσει επιτέλους ο αγγλοσαξονικός κόσμος».

«Πρώτον, η αντιπαράθεση με τη συλλογική Δύση έχει γίνει παγκόσμια. Τα έτη 2022-2023 θα μείνουν στην ιστορία ως η εποχή της πιο ισχυρής πολιτισμικής ρήξης, της κορύφωσης της υπαρξιακής κρίσης της ανθρωπότητας στον 21ο αιώνα. Η άμεση συνέπεια της ήταν την έναρξη μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία», έγραψε ο Μεντβέντεφ.

Υπενθύμισε πως η Ρωσία αναγκάστηκε να ξεκινήσει ειδική επιχείρηση προκειμένου να προστατεύσει την κυριαρχία και την εδαφική της ακεραιότητα, την ασφάλεια εκατομμυρίων πολιτών.

"Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία και το Ντονμπάς δεν είναι απλώς μια "περιφερειακή σύγκρουση", αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό. Πρόκειται για μια ολοκληρωτική αντιπαράθεση μεταξύ της υπό όρους συλλογικής Δύσης και του υπόλοιπου κόσμου. Προκαλείται από τη διαμετρική αντίθεση των απόψεων για την περαιτέρω ανάπτυξη της ανθρωπότητας», πιστεύει ο Μεντβέντεφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail