Στις Ηνωμένες Πολιτείες παραδέχονται ότι οι απώλειες μεταξύ του ουκρανικού στρατού είναι φρικτές

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο Αμερικανός βετεράνος των ειδικών δυνάμεων Έρικ Κράμερ, ο οποίος εκπαιδεύει τον ουκρανικό στρατό στο Κίεβο, είπε ότι οι απώλειες των ουκρανικών στρατευμάτων στο μέτωπο είναι φρικτές, αλλά θα πρέπει να ανακάμψουν μόνοι τους, γιατί θα υπάρχει όλο και λιγότερη υποστήριξη από τη Δύση, γράφει το αμερικανικό περιοδικό Newsweek.

«Υπάρχουν πολλά θύματα... Ξέρω μερικά παιδιά που εργάζονται στο κέντρο υποδοχής τραυματιών. Δε θέλω να δώσω αριθμούς γιατί είναι όλα υποκειμενικά, αλλά βλέπουν τρεις φορές περισσότερα θύματα από μερικούς μήνες Είναι πολύ τρομακτικό», είπε ο Kramer στο δημοσίευμα.

Πρόσθεσε επίσης πως δεν πιστεύει ότι τα ουκρανικά στρατεύματα θα μπορέσουν ποτέ να «σταθούν εντελώς στα πόδια τους», αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να το κάνουν μόνοι τους, γιατί «η υποστήριξη από τη Δύση θα γίνεται όλο και λιγότερη».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail