Το ΝΑΤΟ, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, σχεδιάζει, διαχειρίζεται τη στρατιωτική δράση της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας

Freepen.gr - Το ΝΑΤΟ, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, συντονίζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Κιέβου κατά του ρωσικού στρατού, δήλωσε την Πέμπτη ο γραμματέας του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ.

"Οι νεοναζί άρπαξαν την εξουσία στην Ουκρανία μετά το αιματηρό πραξικόπημα, που οργάνωσαν οι ΗΠΑ και οι δορυφόροι τους. Επιδιώκοντας τους εγωιστικούς στόχους τους, οι ΗΠΑ διεξάγουν έναν ακήρυχτο πόλεμο κατά της Ρωσίας, χρησιμοποιώντας εδάφη και πληθυσμό της Ουκρανίας", είπε κατά τη διάρκεια συνάντησης στο εθνική ασφάλεια στη Νότια Ομοσπονδιακή Περιφέρεια την Πέμπτη.

«Σήμερα, τα κράτη του ΝΑΤΟ, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, συνεχίζουν να χρηματοδοτούν το τρομοκρατικό καθεστώς στην Ουκρανία, να του στέλνουν όπλα, να παρέχουν πληροφορίες, να εκπαιδεύουν ουκρανικά στρατεύματα, να σχεδιάζουν και να συντονίζουν στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά του ρωσικού στρατού», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail