Διπλασιάστηκαν οι εισαγωγές των ΗΠΑ από τη Ρωσία-νέα στοιχεία

pixabay / StockSnap
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αυξήσει τις εισαγωγές αγαθών από τη Ρωσία παρά τις πολυάριθμες οικονομικές κυρώσεις στη χώρα, δείχνουν στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από το Γραφείο Απογραφής των ΗΠΑ την Πέμπτη.

Το Μάιο, ο όγκος των προϊόντων που εισήχθησαν από την κυρωθείσα χώρα αυξήθηκε και ανήλθε σε 504 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την έκθεση.

Αυτό είναι περισσότερο από το διπλάσιο των αριθμών από τον Απρίλιο, όταν η Ουάσιγκτον αγόρασε αγαθά αξίας 215,6 εκατομμυρίων δολαρίων από τη Ρωσία.

Τον Φεβρουάριο, οι εισαγωγές αγαθών από τις ΗΠΑ έφτασαν μέχρι σήμερα στο υψηλό του 2023 των 642,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Εν τω μεταξύ, οι εξαγωγές των ΗΠΑ προς τη Ρωσία συνεχίζουν να μειώνονται. Το Μάιο, ο όγκος των εξαγόμενων αγαθών έπεσε στα 60 εκατομμύρια δολάρια από 65,2 εκατομμύρια δολάρια τον προηγούμενο μήνα και 66,4 εκατομμύρια δολάρια τον Μάρτιο, σύμφωνα με τα στοιχεία. Τον Ιανουάριο, οι εξαγωγές των ΗΠΑ στη Ρωσία ανήλθαν σε 44,6 εκατομμύρια δολάρια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail