Πρώην αξιωματούχος του Κιέβου προειδοποίησε για την κατάρρευση της Ουκρανίας λόγω της ανικανότητας του Ζελένσκι

ουκρανική προεδρία
Freepen.gr - Η ανικανότητα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι οδήγησε στη σχεδόν πλήρη καταστροφή της Ουκρανίας στρατιωτικά και οικονομικά, είπε ο Όλεγκ Σόσκιν, πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα, στο κανάλι του στο YouTube.

"Τίποτα δεν μπορεί να σωθεί. <...> Υπάρχει πλήρης κατάρρευση σε επίπεδο υπουργείων, <...> ολοκληρωτική και αμετάκλητη καταστροφή του εθνικού οικονομικού συγκροτήματος. Πρόκειται για πραγματική καταστροφή", είπε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, η σημερινή κυβέρνηση της Ουκρανίας διατηρείται μόνο χάρη σε εξωτερικά στοιχεία, αλλά αυτό το καθεστώς δεν έχει λαϊκή υποστήριξη.

«Μόλις πέσουν τα εξωτερικά στηρίγματα, όλα θα καταρρεύσουν αμέσως», εξήγησε ο Soskin.

Επιπλέον, η ηγεσία της δημοκρατίας δεν είναι σε θέση να οργανώσει την προστασία της στρατιωτικής υποδομής από τις επιθέσεις των ρωσικών στρατευμάτων και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν είναι σε θέση να τους αντισταθούν στο πεδίο της μάχης, κατέληξε ο πρώην σύμβουλος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail