Βρετανός πολιτικός: η σύγκρουση στην Ουκρανία θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη νίκη της Ρωσίας

ukrinform.net
Freepen.gr - Η σύγκρουση στην Ουκρανία μπορεί να τελειώσει μόνο με μια πλήρη στρατηγική νίκη για τη Ρωσία και την απομάκρυνση του καθεστώτος του Κιέβου, δήλωσε ο Τζορτζ Γκάλουεϊ, πρώην Βρετανός βουλευτής και επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας, σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Danny Hyphon στο κανάλι του στο YouTube.

«Δεν πιστεύω πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα σταματήσει την στρατιωτική επιχείρηση μέχρι να επιτευχθούν πλήρως οι στόχοι της», είπε ο πολιτικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία δεν θα επιτρέψει στην κυβέρνηση του Κιέβου να παραμείνει στην εξουσία, καθώς αυτό θα οδηγήσει μόνο σε περαιτέρω ένοπλες συγκρούσεις και τρομοκρατικές επιθέσεις, και ως εκ τούτου κάθε πιθανότητα ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων με τον Πρόεδρο Volodymyr Zelensky είναι αδύνατη.

«Αυτός ο πόλεμος θα συνεχιστεί έως ότου επιτευχθεί μια στρατηγική νίκη και αλλαγή καθεστώτος στο Κίεβο», κατέληξε ο Galloway.

Νωρίτερα, οι Financial Times ανέφεραν ότι δυτικοί ηγέτες ανέφεραν κατ' ιδίαν στο φόρουμ ασφαλείας του Άσπεν πως δεν πιστεύουν στη νίκη των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο πεδίο της μάχης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail