«Οι σχέσεις Ρωσίας-Κίνας αυτήν την στιγμή βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών»

Yuri Smityuk/TASS
Freepen.gr - Οι σχέσεις ρωσο-κινεζικής συνολικής συνεργασίας βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών, δήλωσε την Τρίτη ο αντιπρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου της Ρωσίας (άνω βουλή του κοινοβουλίου) Κονσταντίν Κοσάτσεφ.

«Σήμερα, οι ρωσο-κινεζικές σχέσεις βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο όσον αφορά τη συνολική εταιρική σχέση και την στρατηγική αλληλεπίδραση. Επιπλέον, έχουν εισέλθει σε ένα νέο στάδιο και έχουν γίνει σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη των δύο χωρών, διασφαλίζοντας την ασφάλειά τους, ενισχύοντας τη διεθνή θέση τους και παρέχοντας μια αξιόπιστη εγγύηση για τη διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας σε ολόκληρο τον πλανήτη μας», δήλωσε ο Κοσάτσεφ σε συνεδρίαση της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Συνεργασίας μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Συνέλευσης και του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου της Κίνας.

Αντιπροσωπεία του ρωσικού κοινοβουλίου επισκέπτεται την Κίνα μετά από πρόσκληση του Zhao Leji, Προέδρου της Μόνιμης Επιτροπής του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου (το ανώτατο νομοθετικό σώμα της χώρας).

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail