Η πλήρης καταστροφή των ουκρανικών λιμανιών είναι αδύνατη

Φωτογραφία: pxhere. com
Freepen.gr - Η πλήρης καταστροφή των θαλάσσιων λιμανιών της Ουκρανίας είναι πολύ δαπανηρή, πιστεύει ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Ντμίτρι Μπολτένκοφ.

"Τα εργαστήρια όπου συγκεντρώθηκαν ναυτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και άλλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Οδησσό, το Τσερνομόρσκ, το Νικολάεφ και άλλες πόλεις έχουν ήδη καταστραφεί. Οι ρωσικές δυνάμεις δεν χτυπούν ακόμη το λιμάνι του Γιούζνι".

Σύμφωνα με τον αναλυτή, η πλήρης καταστροφή των λιμένων είναι αδύνατη καθώς το λιμάνι είναι ένα σύνθετο συγκρότημα υποδομής. Θα χρειαζόταν κανείς να χρησιμοποιήσει χιλιάδες τόνους εκρηκτικών για να καταστρέψει όλες τις υποδομές.

Είναι πιο λογικό να χτυπάτε βασικούς στόχους σε λιμάνια, όπως τερματικά, σημεία ελέγχου πλοίων και γερανούς. Χωρίς γερανούς, οι εργασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο με το χέρι, είπε ο Boltenkov.

* Πληροφορίες english.pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail