«Η κυβέρνηση του Κιέβου δεν έχει πρακτικά σχέδια για την επιστροφή της Κριμαίας»

Mikhail Tereshchenko/TASS
Freepen.gr - Η κυβέρνηση της Ουκρανίας δεν έχει πρακτικά σχέδια για την επιστροφή της Κριμαίας, αλλά όλη η ρητορική της για αυτό το θέμα είναι μέρος της ιδεολογικής εκστρατείας των μέσων ενημέρωσης του Κιέβου, δήλωσε ο πρόεδρος του κρατικού συμβουλίου της Κριμαίας Βλαντιμίρ Κονσταντίνοφ.

"Δε χρειάζονται την Κριμαία. Δε θα έχουν ποτέ την Κριμαία. Είναι το έδαφος που έχασαν μια για πάντα, το έδαφος που δεν τους ανήκε ποτέ εξαρχής. Είναι απλώς ένα μέρος μιας μεγάλης εκστρατείας ενημέρωσης. Δεν έχουν σχέδια να πάρουν πίσω την Κριμαία», είπε στο κανάλι Soloviev.Live το Σάββατο, μεταδίδει το πρακτορείο tass.com.

«Όλη αυτή η ρητορική στοχεύει στην αύξηση των διακυβεύσεων για τις επερχόμενες ειρηνευτικές συνομιλίες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αργά ή γρήγορα», είπε ο Κονσταντίνοφ.

Κατά τη γνώμη του, το ίδιο ισχύει και για τις λαϊκές δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, υπό την προϋπόθεση των μακροχρόνιων εχθροπραξιών και των πολυάριθμων απωλειών αμάχων εκεί. Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ότι το Κίεβο πιθανότατα δεν έχει ακόμη αποδεχτεί την απόσχιση των περιοχών Zaporozhye και Kherson.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail