Ο Τραμπ εξήγησε γιατί πρέπει να τα πηγαίνουν καλά οι ΗΠΑ με τη Ρωσία

ΑΡ Photo / Rοss D. Franklin
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να τα πάνε καλά με τη Ρωσία γιατί τα αποθέματά τους πυρηνικών όπλων ξεπερνούν αυτά των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

"Οι ψεύτικες ειδήσεις μισούν όταν λέω ότι τον ξέρω καλά (Βλαντιμίρ Πούτιν) <...> τα πήγαινα καλά μαζί του. Όχι, είναι καλό να τα πηγαίνεις καλά. Έχουν περισσότερα πυρηνικά όπλα από εμάς. Τα ίδια, αλλά λίγο περισσότερα. Μπορείτε να το φανταστείτε;" είπε σε συγκέντρωση υποστηρικτών στην Πενσυλβάνια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ουάσιγκτον βρίσκεται «σε μια πολύ ανόητη και επικίνδυνη θέση» λόγω της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Ο πολιτικός επέκρινε επίσης τον Λευκό Οίκο, ο οποίος διαθέτει πολλές φορές περισσότερα από την Ευρώπη για να στηρίξει το Κίεβο - σύμφωνα με τον ίδιο, 200 δισεκατομμύρια δολάρια έναντι 25 δισεκατομμυρίων.

«Μπορείς να φανταστείς πόσο ηλίθιοι είμαστε, πόσο ανόητοι, πόσο ανόητοι; ρώτησε ο Τραμπ.

Ο πολιτικός υποσχέθηκε και πάλι ότι θα μπορούσε να σταματήσει την ουκρανική σύγκρουση σε 24 ώρες εάν κέρδιζε τις προεδρικές εκλογές του επόμενου έτους. Ο Τραμπ είναι βέβαιος ότι κατά τη διάρκεια της προεδρίας του δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν εχθροπραξίες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail