«Ο Μακρόν οδήγησε τη Γαλλία στην αυτοκαταστροφή»

RIA Novosti / Evgeny Poloyko
Freepen.gr - Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, με τις ενέργειές του, οδήγησε τη χώρα σε διαδικασίες αυτοκαταστροφής, η Γαλλία βρίσκεται στα πρόθυρα ενός εμφυλίου πολέμου, δήλωσε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιάτσεσλαβ Βολοντίν στο κανάλι Telegram.

«Η χώρα είναι στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου… Ο Μακρόν, με τις ενέργειές του, οδήγησε το άλλοτε ισχυρό και σταθερό κράτος να ξεκινήσει τις διαδικασίες αυτοκαταστροφής», έγραψε ο Βολοντίν.

Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας σημείωσε πως ο Μακρόν περιόρισε το ρόλο των συνδικαλιστικών οργανώσεων, αποδυναμώνοντας το κομματικό σύστημα, «στριμώχνοντας τους Γκωλιστές και τους σοσιαλιστές από το πολιτικό πεδίο, οι οποίοι για δεκαετίες εξασφάλιζαν την σταθερότητα της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας και τώρα είναι περιθωριοποιημένοι». 

Σύμφωνα με τον Volodin, το πολιτικό σύστημα της Γαλλίας έχει γίνει ασταθές στις προκλήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail