Το Αιγυπτιακό Ναυτικό ανοίγει το Ινστιτούτο Μελετών Ναυτιλιακής Τεχνολογίας για να πιστοποιεί μηχανικούς ικανούς να σχεδιάζουν και να ναυπηγούν πλοία

Freepen.gr - Ως μέρος των σχεδίων της Αιγύπτου να ενισχύσει τη ναυπηγική και ναυτιλιακή βιομηχανία στη χώρα, το Αιγυπτιακό Ναυτικό άνοιξε πρόσφατα το Ινστιτούτο Μελετών Θαλάσσιας Τεχνολογίας με κύριο στόχο την κατάρτιση στελεχών μηχανικών ικανών να σχεδιάζουν και να ναυπηγούν πλοία πλοίων σε τοπικό επίπεδο.

Το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Τεχνολογίας στοχεύει επίσης στη μεταφορά τεχνολογίας (ToT) και τεχνογνωσίας για τη ναυπηγική και τη ναυτιλιακή βιομηχανία, γράφει το defense-arabic.com.

Το επιστημονικό υλικό που εγκρίθηκε στο ινστιτούτο καθώς και οι ακαδημαϊκοί προήλθαν από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της Γερμανίας.

Το ινστιτούτο θα εξουσιοδοτήσει επίσης Αιγύπτιους μηχανικούς να εργαστούν στην ανάπτυξη και την κατασκευή θαλάσσιων συστημάτων σε τοπικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων μηχανικών, ηλεκτρικών, επικοινωνιών, αισθητήρων και συστημάτων ραντάρ, εκτός από συστήματα ελέγχου πυρός (FCR) και όπλα.

Επιπλέον, αυτό το ινστιτούτο θα υποστηρίξει τα σχέδια του Αιγυπτιακού Ναυτικού για τη δημιουργία ενός εθνικού κέντρου σχεδιασμού ναυτικών πλοίων και ναυτιλιακών βιομηχανιών, το οποίο θα επιτρέψει στην Αίγυπτο να αναπτύξει, να κατασκευάσει και να παράγει τοπικά πλοία στο μέλλον.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail