«Η έρευνα για διαφθορά θα στερήσει από τον Τζο Μπάιντεν την ευκαιρία για επανεκλογή»

whitehouse
Freepen.gr - Η επιβεβαίωση των πληροφοριών ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έλαβε δωροδοκία από την ουκρανική Burisma θα του στερήσει τις πιθανότητές του για επανεκλογή το 2024, υποστηρίζει ο αρθρογράφος του Fox Business, Sean Duffy.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, είναι «σοκαρισμένος» που εκπρόσωποι του Δημοκρατικού Κόμματος παρέχουν στον Μπάιντεν ηγετική θέση στις προκριματικές εκλογές του κόμματος και, κατά συνέπεια, υποστηρίζουν την υποψηφιότητά του στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

«Πώς υποστηρίζεις αυτόν τον τύπο και πιστεύεις ότι θα κερδίσεις;» ρώτησε. 

 Ο Ντάφι υπενθύμισε τις μαρτυρίες πληροφοριοδοτών από την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων των ΗΠΑ (IRS) σχετικά με τα χρήματα που έλαβε η οικογένεια Μπάιντεν από ξένες εταιρείες.

«Νομίζω ότι τα πράγματα μόνο θα κλιμακωθούν και αυτό είναι το ένα θέμα που δεν πιστεύω πως μπορούν να αγνοήσουν οι Δημοκρατικοί. Αν αποδειχθεί ότι πήρε πραγματικά τα χρήματα, πέντε εκατομμύρια δολάρια, από την Burisma, πιστεύω πραγματικά πως θα τον "σκοτώσει" το 2024», κατέληξε ο αρθρογράφος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail