Ετοιμάζεται ο Μπάιντεν να οδηγήσει τις ΗΠΑ σε πόλεμο κατά της Ρωσίας;

pixabay / WikiImages
Αυτό είναι ανησυχητικό και ανησυχητικό — ο Μπάιντεν εξέδωσε μια εντολή ενεργοποίησης έως και 3.000 Έτοιμων Εφέδρων και Επίλεκτου στρατιωτικού προσωπικού και αποστολή τους στην Ευρώπη για πιθανή μάχη με τη Ρωσία. Αυτό δεν είναι φάρσα. Βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου:

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Από την εξουσία που μου έχει ανατεθεί ως Πρόεδρος από το Σύνταγμα και τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων 121 και 12304 του τίτλου 10, Κώδικας Ηνωμένων Πολιτειών, προσδιορίζω δια του παρόντος ότι είναι απαραίτητο να αυξηθούν οι ενεργές Ένοπλες Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών για την αποτελεσματική διεξαγωγή της Επιχείρησης Atlantic Resolve σε και γύρω από την περιοχή ευθύνης της Ευρωπαϊκής Διοίκησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε συνέχεια αυτής της επιχείρησης, υπό την δηλωμένη εξουσία, εξουσιοδοτώ τον Υπουργό Άμυνας και τον Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας σε σχέση με το Λιμενικό Σώμα όταν δεν λειτουργεί ως υπηρεσία στο Πολεμικό Ναυτικό, υπό τις αντίστοιχες δικαιοδοσίες τους, να διατάξουν στην ενεργό υπηρεσία οποιωνδήποτε μονάδων και τυχόν μεμονωμένων μελών που δεν έχουν τοποθετηθεί σε μονάδα οργανωμένη για να χρησιμεύσει ως μονάδα του Επιλεγμένου Εφεδρικού, ή οποιοδήποτε μέλος στην κατηγορία κινητοποίησης Individual Ready Reserve και ορίζεται ως απαραίτητο σύμφωνα με κανονισμούς που ορίζονται από τον ενδιαφερόμενο Γραμματέα, να μην υπερβαίνει τα 3.000 συνολικά μέλη ανά πάσα στιγμή, από τα οποία το πολύ 450 μπορεί να είναι μέλη του Individual Ready Reserve, όπως κρίνουν αναγκαίο και να διακόψουν την υπηρεσία εκείνων των μονάδων και μελών που διατάχθηκαν στην ενεργό υπηρεσία.

Επιχείρηση Atlantic Resolve είναι το όνομα για τη στρατιωτική απάντηση των ΗΠΑ στην Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση της Ρωσίας. Ενώ ο αριθμός των στρατευμάτων που ενεργοποιούνται και αναπτύσσονται δεν είναι μεγάλος, μήπως ο Μπάιντεν κάνει μια άμεση απειλή στη Ρωσία που είναι πιθανό να προκαλέσει μια πολύ δυσάρεστη απάντηση από τον Πούτιν;

Όσον αφορά την ενίσχυση των στρατιωτικών δυνατοτήτων των ΗΠΑ, αυτό είναι ένα χάμπουργκερ. Είναι όμως ο συμβολισμός και η σκέψη πίσω από αυτή την απόφαση που τρομάζει. Αλλά αυτό δεν είναι όλο.

Σύμφωνα με έναν από τους συνταξιούχους φίλους μου στη CIA, τουλάχιστον δύο B-52 βρίσκονται στο έδαφος σε μια Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στην Αλάσκα. Αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο, σύμφωνα με έναν άλλο παλιό φίλο που πέταξε B-52. Η μετακίνηση αυτών των αεροπλάνων στην Αλάσκα είναι ηλίθιο κροτάλισμα. Αυτό δεν πρόκειται να κατευνάσει τις ανησυχίες των Ρώσων για τις προθέσεις της Δύσης, πρόκειται να ανατριχιάσει τους Ρώσους.

Και μην ξεχνάτε τα σχέδια των ΗΠΑ να στείλουν F-16 με δυνατότητα να φέρουν πυρηνικά στην Ουκρανία:News Item

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Λαβρόφ δεν έχασε χρόνο προειδοποιώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ ότι εάν τα F-16 φτάσουν στον κινηματογράφο, η Ρωσία θα τα αντιμετωπίσει ως πιθανή πυρηνική απειλή:

Ρώσος ΥΠΕΞ Λαβρόφ: Οι ΗΠΑ και οι δορυφόροι του ΝΑΤΟ δημιουργούν τον κίνδυνο μιας άμεσης ένοπλης σύγκρουσης με τη Ρωσία, και αυτό είναι γεμάτο με καταστροφικές συνέπειες.

Ένα μόνο παράδειγμα εξαιρετικά επικίνδυνης εξέλιξης είναι τα σχέδια των ΗΠΑ να μεταφέρουν μαχητικά αεροσκάφη F-16 στο καθεστώς του Κιέβου. Ενημερώσαμε τις πυρηνικές δυνάμεις, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία και τη Γαλλία, πως η Ρωσία δεν μπορεί να αγνοήσει την ικανότητα αυτών των αεροσκαφών να φέρουν πυρηνικά όπλα.

Καμία διαβεβαίωση δε θα βοηθήσει εδώ. Κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών, ο στρατός μας δε θα διευθετήσει εάν κάθε συγκεκριμένο αεροσκάφος του συγκεκριμένου τύπου είναι εξοπλισμένο για την παράδοση πυρηνικών όπλων ή όχι. Το ίδιο το γεγονός της εμφάνισης τέτοιων συστημάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα θεωρηθεί από εμάς ως απειλή από τη Δύση στην πυρηνική σφαίρα. Τα επιθετικά βήματα μη φιλικών κρατών δημιουργούν μια υπαρξιακή απειλή για τη Ρωσία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Θα πρέπει να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας στην ελεύθερη και κυρίαρχη ανάπτυξη με όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Νομίζω ότι ο Λαβρόφ ξεκαθαρίζει πως η Ρωσία θα καταστρέψει αυτά τα αεροπλάνα «με όλα τα διαθέσιμα μέσα». Εάν αντιμετωπίσει μια πυρηνική απειλή, η Ρωσία θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Ο Μπάιντεν εντείνει τις εντάσεις με τη Ρωσία την στιγμή που οι αποτυχίες της Ουκρανίας στο πεδίο της μάχης είναι καταστροφικές. Αντί να επιδιώξουν την αποκλιμάκωση του πολέμου και να βρουν μια έξοδο κινδύνου, ο Μπάιντεν και η ομάδα του φαίνεται να έχουν σκοπό να προκαλέσουν πυρηνικό πόλεμο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail