Ο Τραμπ είπε ότι θα επιλύσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία σε μια μέρα εάν κερδίσει τις εκλογές

facebook.com/DonaldTrump/photos
Freepen.gr -
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι εάν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές το 2024, θα επιτύχει συμφωνία μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας σε μια μέρα.

"Γνωρίζω πολύ καλά τους προέδρους της Ουκρανίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Ζελένσκι και Βλαντιμίρ Πούτιν, είχα πολύ καλές σχέσεις και με τους δύο. Θα έλεγα στον Ζελένσκι: "Αρκετά, πρέπει να κάνετε μια συμφωνία", είπε ο Τραμπ σε συνέντευξη στο Fox News.

«Θα έλεγα στον Πούτιν: «Αν δεν κάνετε μια συμφωνία, θα δώσουμε στην Ουκρανία πολλά (όπλα). Θα δώσουμε στην Ουκρανία περισσότερα από όσα έχουν λάβει ποτέ εάν απαιτηθεί», συνέχισε.

Έτσι, ο Τραμπ, σύμφωνα με τα λόγια του, «θα κάνει μια συμφωνία σε μια μέρα».

Παράλληλα, δεν θεωρεί ότι ο σημερινός Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μπορεί να επιλύσει αποτελεσματικά αυτό το ζήτημα. Κατά τη γνώμη του, «πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν καταλαβαίνει καθόλου τι συμβαίνει. Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη περίοδος στην ιστορία της χώρας μας», πρόσθεσε ο Τραμπ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail