Ο Πόλεμος στην Ουκρανία δεν πάει πολύ καλά για την κυβέρνηση Μπάιντεν

Ο Τζο Μπάιντεν έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι οι ΗΠΑ θα εμπλακούν στον πόλεμο στην Ουκρανία «όσο χρειαστεί» και οι ηγέτες μας απλώς συνεχίζουν να ρίχνουν δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων δολαρίων στη σύγκρουση. Αλλά η αλήθεια είναι πως ο πόλεμος δεν πάει πολύ καλά για την Ουκρανία. Αφού τους έστειλαν πολλά γυαλιστερά νέα οχήματα και τεράστια βουνά στρατιωτικού εξοπλισμού τους τελευταίους μήνες, αξιωματούχοι των ΗΠΑ πίεσαν τους Ουκρανούς να ξεκινήσουν μια άστοχη «αντεπίθεση» ώστε το κοινό να δει ότι σημειωνόταν κάποια «πρόοδος».

MICHAEL SNYDER - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Δυστυχώς για τους Ουκρανούς, οι ρωσικές αμυντικές θέσεις είναι εξαιρετικά προετοιμασμένες σε αυτό το στάδιο, και χιλιάδες και χιλιάδες νεαροί Ουκρανοί έχουν σφαγιαστεί άσκοπα. Ένας Ιρλανδός εθελοντής που επέστρεψε πρόσφατα στην πατρίδα του είπε στο Sky News πώς είναι πραγματικά η ζωή στην πρώτη γραμμή αυτή την στιγμή:

Ο διεθνής ανταποκριτής του Sky News, John Sparks, μίλησε με έναν Ιρλανδό εθελοντή, τον Rhys Byrne, ο οποίος μάχεται στην πρώτη γραμμή στην ανατολική Ουκρανία για 17 μήνες και τώρα εγκαταλείπει την Ουκρανία «λόγω μαρτυριών για θηριωδίες», αναφέρει το Sparks. Ο Μπερν χαρακτήρισε τις μάχες που είδε «φρικτές».

«Στο «Zero Line» είναι φρίκη. Είναι φρίκη. Υπάρχει απλώς μια γενοκτονία. Είναι σφαγή», λέει ο Rhys Byrne, με κωδικό όνομα «Rambo», ένας 28χρονος από το Δουβλίνο. Ο Μπερν πολέμησε για την 59η ταξιαρχία στον ουκρανικό εδαφικό στρατό, όπου χειρίστηκε ένα βαρύ πολυβόλο, αναφέρει το Sparks.

«Υπάρχουν νεκροί παντού. Ρώσοι νεκροί. Ουκρανοί νεκροί… το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όταν μπαίνουμε σε χαρακώματα είναι να πατήσουμε πάνω από όλα τα πτώματα που είναι ήδη εκεί από τους τελευταίους ανθρώπους [που] μπήκαν μέσα – τέτοιου είδους πράγματα πραγματικά σε στοιχειώνουν».

Προσπαθήστε να φανταστείτε πώς θα ήταν να βρίσκεστε εκεί.

Πώς θα σας φαινόταν αν υπήρχαν πτώματα παντού γύρω σας, όσο έβλεπε το μάτι σας;

Δυστυχώς, οι στρατιωτικοί μας ηγέτες δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται πολύ για όλους τους Ουκρανούς που πεθαίνουν.

Είναι περισσότερο από χαρούμενοι να πολεμήσουν αυτόν τον πόλεμο «μέχρι και τον τελευταίο Ουκρανό» όσο τα αμερικανικά στρατεύματα δε χρειάζεται να πεθάνουν.

Εάν ο αμερικανικός λαός καταλάβαινε πραγματικά τι συνέβαινε εκεί, πολλοί περισσότεροι από αυτούς θα πίεζαν για μια ειρηνική λύση.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης την Τρίτη, ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να κάνει τους ανθρώπους να κατανοήσουν το μέγεθος της σφαγής που παρακολουθούμε. Σύμφωνα με τον Τραμπ, «εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν»:

Ο Τραμπ επανέλαβε και πάλι ότι θέλει να τελειώσει ο πόλεμος αμέσως, σημειώνοντας «Έχετε πόλεις χωρίς κτίρια να στέκονται. Μοιάζει σαν μια ζώνη κατεδάφισης. Είναι τόσο φρικτό και, ξέρετε, και μετά θα πουν δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν».

"Οχι. Εκατοντάδες άνθρωποι και χιλιάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν. Θα μάθετε όταν τελειώσει όλο αυτό πως ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν είναι πολύ μεγαλύτερος από ό,τι σας λένε», προέτρεψε περαιτέρω ο Τραμπ.

Και συνέχισε, «Δε σας λένε την αλήθεια. Πολλές, πολλές χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν. Οι πόλεις τους εξαφανίζονται».

Τόσες πολλές ζωές τελειώνουν άσκοπα.

Η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι είτε Ουκρανοί είτε ξένοι μισθοφόροι που έχουν προσληφθεί για να πολεμήσουν υπέρ των Ουκρανών.

Μετά τις φρικιαστικές απώλειες που υπέστησαν οι Ουκρανοί κατά την πρόσφατη «αντεπίθεσή» τους, ορισμένες δυτικές πηγές ειδήσεων αλλάζουν τώρα τον τόνο τους σχετικά με αυτόν τον πόλεμο. Στην πραγματικότητα, μια μεγάλη βρετανική πηγή ειδήσεων μόλις δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Η Ουκρανία και η Δύση αντιμετωπίζουν μια καταστροφική ήττα»:

Από την στιγμή που τα τανκς του Πούτιν πέρασαν στο ουκρανικό έδαφος πέρυσι, τρεις επιλογές έχουν τεθεί στο τραπέζι για το πώς θα τελειώσει αυτός ο πόλεμος: νίκη για τη μία ή την άλλη πλευρά, μια παγωμένη σύγκρουση ή μια διευθέτηση μέσω διαπραγματεύσεων. Τα δημόσια σχόλια που έγιναν αυτή την εβδομάδα από τον Oleksiy Arestovych, πρώην σύμβουλο του επικεφαλής του προσωπικού του Volodymyr Zelensky, φαίνεται να υποδεικνύουν πως το τελευταίο μπορεί να είναι πιο πιθανό από ό,τι πιστευόταν προηγουμένως.

Ο Αρέστοβιτς έθεσε την προοπτική της Ουκρανίας να κάνει εδαφικές παραχωρήσεις σε αντάλλαγμα για την υπόλοιπη χώρα να λάβει την πιο σιδηρά εγγύηση ασφάλειας που υπάρχει: την ένταξη στο ΝΑΤΟ. Αυτά τα σχόλια έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αμφιλεγόμενα. Όχι μόνο μια τέτοια έκβαση θα ήταν δυσάρεστη για πολλούς στο Κίεβο και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αλλά και ως πιθανότητα υπογραμμίζει την αυξανόμενη αβεβαιότητα σχετικά με τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του πολέμου – ιδιαίτερα μεταξύ των δυτικών υποστηρικτών της Ουκρανίας.

Αλλά δε θα υπάρξουν ειρηνευτικές συνομιλίες.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν πρόκειται να το διασφαλίσει αυτό.

Έτσι οι μάχες θα συνεχιστούν, και τώρα οι Ρώσοι έχουν συγκεντρώσει μια απολύτως τεράστια δύναμη για μια δική τους επίθεση:

Η Ρωσία συγκεντρώνει τεράστιο αριθμό στρατευμάτων και εξοπλισμού κατά μήκος του βόρειου μετώπου στην Ουκρανία, προειδοποίησε το Κίεβο.

Ο Σέρχι Τσερεβάτι, εκπρόσωπος της Ανατολικής Ομάδας Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δήλωσε στην τοπική τηλεόραση ότι η Μόσχα συγκέντρωσε περισσότερους από 100.000 στρατιώτες στον άξονα Λίμαν-Κουπιάνσκ, καθώς και 900 άρματα μάχης, 555 συστήματα πυροβολικού και 370 πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων.

Αναφέρεται ότι αυτή η ρωσική δύναμη έχει ήδη προχωρήσει 2 χιλιόμετρα προς την κατεύθυνση του Κουπιάνσκ και μια ξένη πηγή ειδήσεων μας λέει πως οι Ουκρανοί έχουν ήδη « χάσει περισσότερα από 55 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδάφους»:

Ήδη τα ρωσικά στρατεύματα προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο 2 χιλιόμετρα κατά μήκος του μετώπου και 1,5 χιλιόμετρο σε βάθος. Τις τελευταίες 3 ημέρες οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχασαν περισσότερα από 55 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδάφους.

Παράλληλα, τα ρωσικά στρατεύματα της 21ης ​​Μηχανοποιημένης Μεραρχίας Φρουρών έχουν δημιουργήσει δύο προγεφυρώματα τα οποία σκοπεύουν να ενώσουν.

Οι ρωσικές δυνάμεις διέσχισαν τον ποταμό Zerebets, νοτιοδυτικά της Karmazinovka στο Svatovo και δυτικά του Novovodyane. Οι Ουκρανοί επιβεβαίωσαν αργότερα τη διέλευση του ποταμού Ζέρεμπετς από τους Ρώσους.

Οι Ρώσοι βλέπουν τώρα την πόλη Kupyansk.

Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν μας διαβεβαίωσε ότι η ουκρανική «αντεπίθεση» θα είχε μεγάλη επιτυχία.

Τώρα όμως οι Ρώσοι κερδίζουν έδαφος.

Ποια είναι λοιπόν η επόμενη κίνηση για την κυβέρνηση Μπάιντεν;

Είναι έτοιμοι να δεσμεύσουν τα αμερικανικά στρατεύματα στον αγώνα;

Και θα ήταν πραγματικά έτοιμα τα αμερικανικά στρατεύματα για έναν τέτοιο αγώνα;

Τα τελευταία χρόνια, η κυβέρνηση Μπάιντεν μετέτρεψε τον αμερικανικό στρατό σε ένα τεράστιο κοινωνικό πείραμα.

Για παράδειγμα, μια 18χρονη στρατολογηθείσα ισχυρίζεται ότι στην πραγματικότητα αναγκάστηκε να κάνει ντους και να κοιμηθεί ανάμεσα σε «δύο άτομα που υποτίθεται ότι άλλαξαν από άνδρα σε γυναίκα»:

Σύμφωνα με το Rounds, η στρατιώτης, 18 ετών, παραπονιέται ότι αναγκάστηκε να κοιμηθεί ανάμεσα σε «δύο άτομα που υποτίθεται πως άλλαξαν από άνδρα σε γυναίκα». Το κορίτσι πρέπει επίσης να κάνει ντους με τα άτομα και ανέφερε σημαντική αγωνία για το θέμα. Τα άτομα που στεγάζονταν με τη 18χρονη είχαν ξεκινήσει χημικές επεμβάσεις για αλλαγή φύλου, αλλά χωρίς να υποβληθούν σε επέμβαση αλλαγής, τα γεννητικά τους όργανα ήταν εντελώς άθικτα.

Και σύμφωνα με ένα απίστευτα σοκαριστικό έγγραφο που μόλις διέρρευσε, οι τρανς νεοσύλλεκτοι λαμβάνουν κάθε είδους ειδικά προνόμια:

1. Η «φροντίδα» που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους για τα μέλη της υπηρεσίας τρανς περιλαμβάνει:

λογοθεραπεία/φωνητική θεραπεία
ορμόνες του διασταυρούμενου φύλου,
αποτρίχωση με λέιζερ,
εγχείρηση θηλυκοποίησης φωνής,
περίγραμμα προσώπου,
περίγραμμα σώματος,
Χειρουργική στήθους/ («άνω χειρουργική επέμβαση»)
χειρουργική επέμβαση ακρωτηριασμού γεννητικών οργάνων («κατώτερη χειρουργική επέμβαση»).
Ψυχολογική συμβουλευτική

2. Τα μέλη της υπηρεσίας που αναγνωρίζονται ως τρανς μπορεί να λάβουν απαλλαγή για περιποίηση και ομοιόμορφα πρότυπα

3. Τα μέλη της υπηρεσίας που ταυτοποιούνται ως τρανς μπορεί να λάβουν απεριόριστη εξαίρεση για τα πρότυπα φυσικής κατάστασης. Αυτή η εξαίρεση γίνεται συχνά μια de facto μόνιμη κατάσταση και το μέλος της υπηρεσίας αναγνώρισης διεμφυλικών πρέπει απλώς να ανανεώνει το αίτημα εξαίρεσης κάθε έξι μήνες.

4. Τα μέλη της υπηρεσίας που ταυτοποιούνται ως τρανς θα θεωρούνται «μη αναπτυσσόμενα» για έως και 300 ημέρες ενώ λαμβάνουν ορμόνες για τη «μεταβατική» τους περίοδο. Και πάλι, δεδομένου πως αυτές οι ορμόνες απαιτούνται συχνά για τη ζωή, αυτό μπορεί να καταστήσει το μέλος της υπηρεσίας αναγνώρισης διεμφυλικών ως μόνιμα ανίκανο να αναπτυχθεί σε διάφορες θέσεις.

Αν θυμάστε, ο αμερικανικός στρατός δεν μπορούσε καν να εκκενωθεί με επιτυχία από το Αφγανιστάν προτού οι Ταλιμπάν είχαν καταλάβει ολόκληρη τη χώρα.

Αλλά τώρα θα πολεμήσουμε τους Ρώσους;

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, καλύτερα να ετοιμαστούν οι στρατιώτες μας, γιατί έρχεται περισσότερος πόλεμος.

Πριν από λιγότερο από μια εβδομάδα, ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε με τόλμη σε ολόκληρο τον κόσμο ότι «δε θα αμφιταλαντευτούμε» και πως θα εμπλακούμε στη σύγκρουση στην Ουκρανία «όσο χρειαστεί».

Ο Μπάιντεν είναι πολύ σοβαρός στην προσπάθεια του να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο και στην πορεία θα σκοτώσει πολλούς περισσότερους ανθρώπους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail