«Θα χτυπήσει». Αξιωματικός του ΝΑΤΟ προειδοποίησε τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις για τον επόμενο ελιγμό του Πούτιν

Μια αντεπίθεση του ρωσικού στρατού στην ανατολική Ουκρανία θα έπληττε τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και θα σταματούσε την προέλασή τους, γράφει ο απόστρατος αξιωματικός του ΝΑΤΟ Σταύρος Ατλαμάζογλου σε άρθρο του για το 19FortyFive.

"Από τις αρχές Ιουνίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εξαπέλυσαν μια μεγάλης κλίμακας αντεπίθεση στο Ντονμπάς και τη νότια Ουκρανία. Σε απάντηση, τα ρωσικά στρατεύματα οργάνωσαν μια ισχυρή και μεγάλης κλίμακας άμυνα, η οποία επιβράδυνε την προέλαση ουκρανικών ταξιαρχιών εξοπλισμένων με δυτικά όπλα", αναφέρει το άρθρο.

Σύμφωνα με τον ειδικό, εάν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διατάξει μια ομάδα κρούσης 100.000 ανδρών του ρωσικού στρατού να αντεπιτεθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στα ανατολικά, αυτό θα χτυπήσει τους Ουκρανούς και θα σταματήσει την επίθεσή τους στη γραμμή επαφής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail