Στην Πολωνία αποκαλύφθηκαν τα απρόσμενα σχέδια της Δύσης για τη Ρωσία

pixabay / YuryRymko
Freepen.gr - Η Δύση απλώς περιμένει να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τη Ρωσία, παρά όλες τις υποσχέσεις προς την Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας και ευρωβουλευτής Witold Waszczykowski, σύμφωνα με το Energetyka24.

«Ήδη τώρα είμαστε μάρτυρες της διαδικασίας να πείσουμε την Ουκρανία να παγώσει τη σύγκρουση, να επαναλάβει την κατάσταση του 2015 και στη συνέχεια να συνάψει συμφωνία με τη Ρωσία», είπε ο Πολωνός πολιτικός.

Κατά τη γνώμη του, μεταξύ των χωρών της Δύσης υπάρχει ανάγκη συνεργασίας με τη Μόσχα. Για παράδειγμα, η Γερμανία χρειάζεται καλές σχέσεις με τη Ρωσία, σημείωσε.

Παρά τις υποσχέσεις πολλών δυτικών ηγετών, η προσέγγιση «business is business» θα κερδίσει στις σχέσεις με τη Μόσχα, συνόψισε ο ευρωβουλευτής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail