Ο Μεντβέντεφ ζητά «απάνθρωπη» απάντηση για τους δράστες στην επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας

Sofya Sandurskaya/TASS
Freepen.gr - Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, προέτρεψε τη Δευτέρα τη χώρα του να χρησιμοποιήσει βία, καθώς και στοχευμένα και «μακριά από ανθρώπινα» μέτρα κατά των τρομοκρατών στον απόηχο της τελευταίας επίθεσης στη Γέφυρα της Κριμαίας.

"Το παγκόσμιο ιστορικό και η δική μας εμπειρία δείχνουν ότι δεν υπάρχει χρήση διεθνών κυρώσεων ή προειδοποιήσεις εναντίον τρομοκρατών. Κατανοούν μόνο τη γλώσσα της βίας. Μόνο στοχευμένα και αρκετά απάνθρωπα βήματα [θα πρέπει να γίνουν]", έγραψε ο Μεντβέντεφ στο Telegram του. Κανάλι.

Ως εκ τούτου, συνέχισε ο Μεντβέντεφ, «τα σπίτια τους και τα σπίτια των συγγενών τους θα πρέπει να ανατιναχτούν», καθώς ζήτησε να γίνουν προσπάθειες «για την αναζήτηση και την εξάλειψη των συνεργών τους». Απέρριψε την ιδέα να δικαστούν οι δράστες ως βαρετή. «Η εξάλειψη των ανώτατων διοικητών των τρομοκρατικών μονάδων είναι το κλειδί», είπε ο πολιτικός, περιγράφοντας την αποστολή ως «δύσκολη αλλά πιθανή».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail