Προμήθειες γαλλικών πυραύλων στο Κίεβο: Μέρος του μεγάλου σχεδίου της Δύσης για την καταστροφή των Σλάβων

pixabay / timmz
Freepen.gr - Την Τρίτη, 11 Ιουλίου, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε πριν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ ότι αποφάσισε να μεταφέρει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στο Κίεβο για να υποστηρίξει την αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Οι παραδόσεις 50 πυραύλων SCALP στην Ουκρανία συμβαδίζουν με την πολιτική του ΝΑΤΟ. Η Γαλλία κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει πως προσπαθεί να βοηθήσει την Ουκρανία περισσότερο από τη Γερμανία, δήλωσε στην Pravda.Ru ο Βασίλι Κόρτσμαρ, μέλος του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων των Ρώσων Αξιωματικών κι έκτακτος Απεσταλμένος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

"Πρόκειται για μια περαιτέρω κλιμάκωση των επιθετικών συναισθημάτων των χωρών του ΝΑΤΟ. Κάθε χώρα του μπλοκ προσπαθεί να ξεφύγει από το γενικό φάσμα όλων των παραδόσεων και να αποδειχθεί επιχειρηματίας στην αντιπαράθεση με τη Ρωσία. Ανταγωνίζονται μεταξύ τους επειδή ξεκινούν να αμφιταλαντεύονται: αυτή είναι η πολιτική γραμμή της Ουάσιγκτον για να κάνει άλλα μέλη του ΝΑΤΟ να εμπλακούν πιο ενεργά στις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία», πιστεύει ο αναλυτής.

Δεν σκοπεύουν να σταματήσουν, πιστεύει ο Vasily Korchmar.

«Κοινός στόχος τους είναι να εξαλείψουν όσο το δυνατόν περισσότερους Σλάβους. Έβαλαν αυτό τον στόχο εδώ και πολύ καιρό. Αρκεί να θυμηθούμε τον Χίτλερ, που ήθελε να κάνει το ίδιο με τους Untermenschen — τους Σλάβους. Μπορούμε επίσης να θυμηθούμε τη δήλωση της Μάργκαρετ Θάτσερ από το 1995 όταν είπε πως ο ρωσικός πληθυσμός πρέπει να μειωθεί στα 15 εκατομμύρια άτομα.

Αν θυμηθούμε άλλες δηλώσεις αξιωματούχων του ΝΑΤΟ, ο στόχος τους γίνεται προφανής — να εξαλείψουν όσο το δυνατόν περισσότερους Σλάβους σε πρώτο χρόνο. Δεύτερον, θέλουν να αποδυναμώσουν τη Ρωσία σε σημείο που δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί. Υπάρχει επίσης ένας παγκόσμιος στόχος να μειωθεί ο πληθυσμός του πλανήτη Γη στο πλαίσιο όλων των κρίσεων του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος. Η πανδημία του κορωνοϊού ήρθε ως απόπειρα να γίνει αυτό. Ο απώτερος στόχος της Δύσης είναι να συντρίψει τη Ρωσία. Ήθελαν να το κάνουν για αιώνες», είπε ο Κόρτσμαρ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail