Αμερικανίδα βουλευτής στο Κογκρέσο: Ντροπή στη ηγεσία των ΗΠΑ για τη χορηγία του πολέμου

facebook.com/RepMTGreene
Λόγω της θέσης του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για την Ουκρανία, υπάρχει κίνδυνος να πεθάνουν Αμερικάνοι στον πόλεμο με τη Ρωσία, έγραψε στο Twitter η βουλευτής Marjorie Taylor Green.

"Ντροπή στους ηγέτες μας που έχουν εμμονή με τη χορηγία και την υποκίνηση πολέμου και θανάτου σε ξένα εδάφη αντί να διαπραγματεύονται ενεργά την ειρήνη. Και σύντομα, εάν η Ουκρανία γίνει δεκτή στο ΝΑΤΟ, δε θα καταστεί η Αμερική πολύ ενεργή στον πόλεμο με τη Ρωσία; Οι δικοί μας γιοι και οι κόρες πρέπει να πεθάνουν σε άλλο ένα παράλογο και εξωγήινο πόλεμο;" ρώτησε η πολιτικός.

Σημείωσε επίσης πως ο αμερικανικός λαός δεν επιθυμεί πόλεμο με τη Ρωσία και ότι η Ουάσιγκτον θα πρέπει να επικεντρωθεί στα εσωτερικά προβλήματα των ΗΠΑ.

Η Γκριν έχει επανειλημμένα ταχθεί κατά της υποστήριξης του Κιέβου. Ανακοίνωσε επίσης την πρόθεσή της να υποβάλει στο Κογκρέσο νομοσχέδιο για την παραπομπή του Μπάιντεν για «παραβίαση συνταγματικών υποχρεώσεων».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail