Οι καταστροφικές αποτυχίες της κυβέρνησης Μπάιντεν παρακινούν περισσότερους Αμερικανούς από ποτέ να προετοιμαστούν για μια Αποκάλυψη

pixabay
Ο Τζο Μπάιντεν είναι ο χειρότερος πρόεδρος σε ολόκληρη την ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, και αυτό πραγματικά λέει κάτι γιατί είχαμε μερικούς απολύτως φρικτούς προέδρους. Σχεδόν όλα όσα έχει κάνει ο Μπάιντεν από τότε που μπήκε στο Λευκό Οίκο έχουν αποδειχθεί άσχημα και το άλλοτε σπουδαίο έθνος μας τώρα ακολουθεί μια βαθιά αυτοκαταστροφική πορεία. Εάν δεν αντιστρέψουμε την πορεία μας, η χώρα μας δεν πρόκειται να έχει μέλλον και περισσότεροι Αμερικανοί από ποτέ χάνουν την πίστη τους στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση. 

Michael Snyder - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Στην πραγματικότητα, μια ολοκαίνουργια έρευνα ανακάλυψε ότι η έλλειψη πίστης στην κυβέρνηση στην Ουάσιγκτον παρακινεί μεγάλο αριθμό Αμερικανών να συσσωρεύσουν «νερό, φαγητό, ζεστά ρούχα, όπλα και μετρητά» για τους εξαιρετικά χαοτικούς καιρούς που έχουμε μπροστά μας:

Οι άνθρωποι που παρακολουθούν την ασταθή λαβή του προέδρου Τζο Μπάιντεν στην Ουάσιγκτον έχουν χάσει την πίστη τους ότι η κυβέρνηση θα τους προστατεύσει σε μια εκδήλωση της ημέρας της Κρίσης, και αυτό οδηγεί ένα εθνικό κίνημα προπαρασκευής.

Με το Ρολόι της Κρίσης να είναι πιο κοντά στα μεσάνυχτα που έχει υπάρξει ποτέ, πάνω από το 70% σε μια νέα έρευνα με 6.200 άτομα δήλωσε πως «δεν πιστεύει στην κυβέρνηση» σε μια καταστροφή όπως ένας πυρηνικός πόλεμος ή ακόμα και καταστροφή που τροφοδοτείται από την κλιματική αλλαγή.

Ως αποτέλεσμα, πολλοί συσσωρεύουν νερό, φαγητό, ζεστά ρούχα, όπλα και μετρητά για να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τις χειρότερες ημέρες ενός γεγονότος της ημέρας της Κρίσης.

Αυτές τις μέρες, οι εταιρείες που βοηθούν τους ανθρώπους να προετοιμαστούν για αυτό που έρχεται, παράγουν περισσότερα έσοδα από ποτέ.

Στην πραγματικότητα, η βιομηχανία τροφίμων έκτακτης ανάγκης δημιουργεί τώρα περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις κάθε χρόνο.

Και αποδεικνύεται ότι όσοι ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 40 ετών έως 65 ετών είναι οι πιο πιθανοί να προετοιμαστούν:

Εκείνοι ηλικίας 40-65 ετών είναι πιο πιθανό να προετοιμάζονται και διπλάσιος αριθμός ανδρών από γυναίκες ετοιμάζονται για μια καταστροφή.

Αυτό που θα είναι αυτή η καταστροφή θα διχάσει το έθνος. Περίπου το 55% ανέφερε την κλιματική αλλαγή, το 36% ιούς και ασθένειες και το 25% πυρηνική επίθεση. Υπήρχαν όμως και άλλες ανησυχίες. Πάνω από το 15% ανησυχεί για ένα χτύπημα αστεροειδούς, το 15% για την «κατάληψη» ενός ρομπότ ή τεχνητής νοημοσύνης και το 7,5% για μια «αποκάλυψη ζόμπι».

Δεν με εκπλήσσει που οι μεσήλικες Αμερικανοί είναι οι πιο πιθανό να προετοιμαστούν.

Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί νέοι κάτω των 40 ετών απλώς δεν καταλαβαίνουν τις αλλαγές που παρατηρούμε παντού γύρω μας.

Αλλά όσοι από εμάς είμαστε λίγο μεγαλύτεροι και λίγο σοφότεροι μπορούμε να δούμε πού μας οδηγούν τα παγκόσμια γεγονότα.

Σε αυτό το σημείο, ακόμη και μεσήλικες διασημότητες, όπως ο Τζος Ντούχαμελ, προετοιμάζονται για το πώς θα είναι η ζωή αφού τα πράγματα «λάβουν μια ξαφνική τροπή»:

Ο σταρ των "Transformers" και του "Las Vegas" Josh Duhamel μίλησε για το ότι θα γίνει προπαρασκευαστής του Doomsday, δηλώνοντας πως σχεδιάζει να προστατεύσει την οικογένειά του εάν συμβεί κάτι αναπάντεχο στο Λος Άντζελες. Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στο τηλεοπτικό σόου "Las Vegas", έδωσε μια συνέντευξη στην οποία εξήγησε: "Έχω γίνει λίγο προπονητής της ημέρας της μοίρας, υποθέτω".

Ο Duhamel είπε στον ιστότοπο Inverse, «Μαθαίνω πώς να κυνηγώ. Ψαρεύω." Και πρόσθεσε, «Ξαφνικά είχα 54 στρέμματα εκεί έξω. Έτσι είχα δύο καμπίνες, η μία χωρίς ρεύμα ή νερό. Και οι δύο έχουν πηγάδια και ρεύμα τώρα, αλλά είναι και οι δύο πολύ μικρές».

Συνολικά, έχει υπολογιστεί ότι πάνω από 20 εκατομμύρια Αμερικανοί «σχεδιάζουν ενεργά» την προετοιμασία τους για κάποιο είδος μεγάλης έκτακτης ανάγκης:

Το 2020, περισσότεροι από 20 εκατομμύρια Αμερικανοί, σχεδόν το 7 τοις εκατό όλων των νοικοκυριών των ΗΠΑ, σχεδίαζαν ενεργά την προετοιμασία τους για έκτακτη ανάγκη, σύμφωνα με την τελευταία ανάλυση των δεδομένων της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης.

Επιπλέον, όσοι αποθηκεύουν κονσερβοποιημένα προϊόντα στα ντουλάπια, αποθηκεύουν πυρομαχικά και αποθησαυρίζουν χαρτί υγείας τώρα σε όλες τις λωρίδες – από «φύλακες μαμάδες» των προαστίων έως πολυεκατομμυριούχους γκουρού τεχνολογίας.


Δεδομένου ότι αυτός ο αριθμός είναι μερικών ετών, έχω την αίσθηση πως ο πραγματικός αριθμός θα είναι σημαντικά υψηλότερος τώρα.

Και μιλώντας για «γκουρού της τεχνολογίας», μια ομάδα στην Ιαπωνία έχει στην πραγματικότητα καταλήξει σε ένα σχέδιο επιβίωσης που είναι πραγματικά παράξενο.

Είναι μια πλωτή πόλη που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 40.000 ανθρώπους και ορισμένοι την αποκαλούν «Κιβωτό του Νώε»:

Οι TECH boffins αποκάλυψαν σχέδια για μια παράξενη πλωτή πόλη που παρομοιάζεται με μια πραγματική Κιβωτό του Νώε.

Η μητρόπολη με βάση τους ωκεανούς θα παρέχει έναν «αυτοδύναμο βιότοπο» για 40.000 ανθρώπους, λένε οι σχεδιαστές στην Ιαπωνία.

Φαίνεται ωραίο, αλλά ακόμα και όταν ξεκινήσει η κατασκευή θα χρειαστούν πολλά χρόνια μέχρι να είναι τελικά έτοιμο.

Και παρόλο που οι σχεδιαστές ισχυρίζονται ότι θα ήταν «ανθεκτικό σε μια αποκάλυψη» , αμφιβάλλω σοβαρά ότι θα μπορούσε να αντέξει να χτυπηθεί από ένα τεράστιο τσουνάμι…

Οι προγραμματιστές, η N-Ark, ισχυρίζονται ακόμη και πως η ζώνη - που ονομάζεται Dogen City - θα ήταν ανθεκτική σε μια αποκάλυψη.

Με περιφέρεια 4 χλμ., το σχέδιο θα ήταν οι κάτοικοι να μπορούν να φτάσουν σε οποιοδήποτε σημείο της ζώνης μέσα σε μία ώρα.

Τουλάχιστον προσπαθούν να κάνουν κάτι.

Και η αλήθεια είναι πως όλοι θα πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε, γιατί όλοι μπορούμε να δούμε πως ο κόσμος μας γίνεται λίγο πιο τρελός κάθε μέρα που περνάει.

Αυτή την εβδομάδα, τρομοκρατήθηκα πολύ όταν έμαθα ότι τρεις έφηβοι στην πραγματικότητα προσπάθησαν να ανάψουν μπαστούνια δυναμίτη μέσα σε ένα παντοπωλείο της Φιλαδέλφειας:

Το αστυνομικό τμήμα της Φιλαδέλφειας αναζητά τουλάχιστον τρεις εφήβους που φέρεται να προσπάθησαν να ανάψουν ξυλάκια δυναμίτη μέσα σε ένα παντοπωλείο, σύμφωνα με αναφορές.

Το περιστατικό συνέβη στο Fresh Grocer που βρίσκεται στο τετράγωνο 5300 της Chew Avenue στο τμήμα Germantown της πόλης στις 20 Ιουνίου στις 17:10, ανέφερε ο τοπικός σταθμός ειδήσεων Fox 29.

Η αστυνομία είπε ότι ένα μέλος της ασφάλειας κάλεσε την αστυνομία αφού είδε εφήβους ηλικίας περίπου μεταξύ 16 και 19 ετών να φορούν ολόμαυρα ρούχα «ελαφριά μπαστούνια δυναμίτη μέσα στο κατάστημα», σύμφωνα με την έκθεση.

Ολόκληρη η κοινωνία μας αργά αλλά σταθερά τρελαίνεται τελείως.

Είναι σχεδόν σαν να έχουμε κολλήσει όλοι μέσα σε μια πολύ κακή ταινία επιστημονικής φαντασίας και δεν μπορούμε να βγούμε έξω.

Δυστυχώς, βρισκόμαστε μόνο στα πολύ πρώτα κεφάλαια αυτού του εφιάλτη. Τα πράγματα τελικά θα γίνουν πολύ χειρότερα από ό,τι είναι τώρα.

Επομένως, εάν έχετε ήδη προετοιμαστεί, μην σταματήσετε.

Εάν δεν έχετε προετοιμαστεί, θα σας παροτρύνω να κινηθείτε, γιατί το ρολόι χτυπάει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail