Λουκασένκο: Μαχητές της Βάγκνερ θέλουν να μπουν στη... Βαρσοβία!

Freepen.gr - Μαχητές της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας (PMC) Wagner θέλουν να «επισκεφτούν» την Πολωνία, είπε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο στον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν την Κυριακή.

Σύμφωνα με τον Λουκασένκο, οι μαχητές που φιλοξενούνται στη χώρα αρχίζουν να «ανησυχούν»  τις τοπικές αρχές, καθώς θέλουν να «πάνε σε περιοδεία στην Πολωνία» για να επισκεφθούν τη Βαρσοβία και το Rzeszow, που πιστεύουν ότι ήταν κόμβος για την παροχή στρατιωτικού υλικού στα ουκρανικά στρατεύματα κατά τη διάρκεια των μαχών για τη βασική πόλη του Ντονμπάς, Artyomovsk (γνωστή και ως Bakhmut).

«Γνωρίζουν από πού προήλθε το στρατιωτικό υλικό [για την υποστήριξη των ουκρανικών στρατευμάτων] κατά τη διάρκεια των μαχών στο Artyomovsk», εξήγησε ο Λευκορώσος πρόεδρος την Κυριακή κατά τη συνάντησή του με τον Πούτιν. «Έχουν λοιπόν αυτή την εσωτερική αίσθηση ότι ο Rzeszow είναι προβληματικός».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail