Η Ουκρανία επιτίθεται στην περιοχή του Μπέλγκοροντ της Ρωσίας με πυρομαχικά διασποράς

Freepen.gr -
Η Ουκρανία στοχοποίησε ένα χωριό στην περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας με πυρομαχικά διασποράς, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής, Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ.

Τουλάχιστον τρία πυρομαχικά διασποράς χρησιμοποιήθηκαν από τις δυνάμεις του Κιέβου κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης κλίμακας επίθεσης στον οικισμό Ζουραβλέβκα, έγραψε ο Γκλάντκοφ στο Telegram το Σάββατο.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, 21 βλήματα πυροβολικού και δέκα όλμοι πυροβολήθηκαν επίσης στο χωριό. Επίσης, έγινε στόχος με ένα drone καμικάζι.

Δεν υπήρξαν θύματα ή ζημιές στη Ζουραβλέβκα ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού, είπε.

Μικρότερες επιθέσεις πυροβολικού, όλμων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών στόχευαν τουλάχιστον δώδεκα άλλους οικισμούς στην περιοχή του Μπέλγκοροντ την ίδια ημέρα, έγραψε ο Γκλάντκοφ.

Στο χωριό Ιλέκ-Πενκόβκα, 12 νοικοκυριά επλήγησαν από έκρηξη, με τις προσόψεις των κτιρίων να έχουν υποστεί ζημιές και τα παράθυρα να έχουν σπάσει, είπε, προσθέτοντας ότι έχουν αποφευχθεί οι τραυματισμοί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail