Μεντβέντεφ: Η προοπτική του ΝΑΤΟ για το Κίεβο απειλεί με έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο

Freepen.gr - Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, δήλωσε στο κανάλι του Telegram πως ο Αμερικανός ηγέτης καλεί το καθεστώς του Κιέβου σε μια προοπτική του ΝΑΤΟ, η εφαρμογή της οποίας σημαίνει τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και δεν απέκλεισε την εκδοχή πως «αποφάσισε να φύγει χαριτωμένα, προκαλώντας τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα και παίρνοντας μαζί του τη μισή ανθρωπότητα στον άλλο κόσμο».

Ο Μπάιντεν είπε ότι σε μια συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν πριν από δύο χρόνια, αρνήθηκε να παράσχει εγγυήσεις για τη μη συμμετοχή της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ . Είπε επίσης πως η απόφαση για μεταφορά πυρομαχικών διασποράς στην Ουκρανία δόθηκε με μεγάλη δυσκολία, αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ουκρανοί χρειάζονται τέτοια βλήματα για την επιτυχία της επιθετικής τους επιχείρησης.

«Στη συνέχεια, ωστόσο, έφυγε με ντροπή από το Αφγανιστάν. Στη συνέχεια, για να κρύψει τη ντροπή του, κατέστρεψε την οικονομία της Ευρώπης. Στη συνέχεια, παραδίδοντας εκατοντάδες τόνους όπλων στην Ουκρανία, εξαπέλυσε μια εξαιρετικά επικίνδυνη παρατεταμένη σύγκρουση με τη Ρωσία, ως αποτέλεσμα του οποίου το καθεστώς του Κιέβου καταστρέφει τα απομεινάρια της χώρας του. Τώρα, έχοντας εξαντλήσει όλους τους πόρους, υπόσχεται βόμβες διασποράς και καλεί ξανά τους νεοναζί στο Κίεβο με την προοπτική του ΝΑΤΟ, η πραγματοποίηση της οποίας σημαίνει έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο», έγραψε ο Μεντβέντεφ.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας αναρωτήθηκε γιατί ο Μπάιντεν το έκανε αυτό.

"Ο ευκολότερος τρόπος είναι να σκεφτεί κανείς ότι αυτή είναι η πορεία οποιουδήποτε Αμερικανού ηγέτη και της βαθιάς κυβέρνησης των ΗΠΑ: να κυριαρχεί και να περιορίζει άλλες χώρες. Ειδικά τέτοιες επίμονες όπως η δική μας", είπε ο Μεντβέντεφ.

"Μπορείτε επίσης να πείτε ότι είναι ένας άρρωστος γέρος που πάσχει από σοβαρή άνοια. Δεν ξέρει τι κάνει. Ο Τραμπ και ένα σημαντικό μέρος των Αμερικανών ουρλιάζουν για αυτό. Ή μήπως όλα είναι διαφορετικά; Ίσως ο ετοιμοθάνατος παππούς, παθιασμένος με ανθυγιεινές φαντασιώσεις, μόλις αποφάσισε να φύγει όμορφα, προκαλώντας έναν πυρηνικό Αρμαγεδδώνα και παίρνοντας μαζί τους τη μισή ανθρωπότητα στον άλλο κόσμο...», κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail