Οι παγκοσμιοποιητές κάνουν πραγματικά μεγάλες κινήσεις που θα άλλαζαν ριζικά τον τρόπο λειτουργίας της κοινωνίας μας

Ενώ όλοι οι άλλοι είναι αποσπασμένοι, οι παγκοσμιοποιητές κάνουν απολύτως τεράστιες κινήσεις. Στο παρελθόν, είχα γράψει για το νέο παγκόσμιο σύστημα των Ηνωμένων Εθνών για την πάταξη της «παραπληροφόρησης» και για την επιθυμία τους να εφαρμόσουν ένα παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής ταυτοποίησης που να συνδέεται με τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτά τα πράγματα ακούγονται πραγματικά άγρια, αλλά δε γίνονται κρυφά. 

MICHAEL SNYDER - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Στην πραγματικότητα, οι παγκοσμιοποιητές είναι πολύ περήφανοι για αυτό που κάνουν. Αλλά μόνο ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού έχει επίγνωση αυτής της ύπουλης ατζέντας που προωθείται, και έτσι υπάρχει πολύ λίγη συζήτηση σχετικά με αυτό.

Τελικά, οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να δημιουργήσουν ένα σύστημα που θα τους έδινε κυριολεκτικά τον απόλυτο έλεγχο των πάντων.

Δυστυχώς, δεν υπερβάλλω ούτε στο ελάχιστο.

Για παράδειγμα, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών δημοσίευσε ένα «σχεδιασμό» που ζητά τη δημιουργία ενός «ενοποιημένου καθολικού» που θα καταγράφει τελικά την ιδιοκτησία όλων των περιουσιακών στοιχείων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το παρακάτω είναι ένα εκτεταμένο απόσπασμα από αυτό το «σχεδιασμό» που προέρχεται απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα του BIS:

Αυτό το κεφάλαιο παρουσιάζει ένα σχέδιο για ένα μελλοντικό νομισματικό σύστημα που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του tokenization για να βελτιώσει το παλιό και να ενεργοποιήσει το νέο. Τα βασικά στοιχεία του σχεδίου είναι τα CBDC, οι tokenized deposits [Οι συμβολικές καταθέσεις συνδέονται με τις υπάρχουσες τραπεζικές καταθέσεις. οι ψηφιακές απεικονίσεις των υφιστάμενων τραπεζικών υποχρεώσεων τηρούνται από αδειοδοτημένα ιδρύματα αποθετηρίου και καταγράφονται σε κατανεμημένα βιβλία. Αλλά λειτουργούν εντός του υπάρχοντος τραπεζικού συστήματος και μεταφέρουν αξία απευθείας μεταξύ λογαριασμών.] και άλλες συμβολικές απαιτήσεις για χρηματοοικονομικά και πραγματικά περιουσιακά στοιχεία. Το προσχέδιο προβλέπει τη συγκέντρωση αυτών των στοιχείων σε έναν νέο τύπο υποδομής χρηματοπιστωτικής αγοράς (FMI) – ένα «ενοποιημένο καθολικό». Τα πλήρη πλεονεκτήματα του tokenisation θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν σε ένα ενοποιημένο καθολικό λόγω του οριστικού διακανονισμού που προέρχεται από χρήματα της κεντρικής τράπεζας που κατοικούν στον ίδιο χώρο με άλλες αξιώσεις. Μοχλεύοντας την εμπιστοσύνη στην κεντρική τράπεζα, ένας κοινός τόπος αυτού του είδους έχει μεγάλες δυνατότητες να ενισχύσει το νομισματικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Ένα ενοποιημένο καθολικό μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν οι μεσάζοντες για να εξυπηρετήσουν τους τελικούς χρήστες. Μέσω της δυνατότητας προγραμματισμού και της ικανότητας της πλατφόρμας να ομαδοποιεί συναλλαγές («συνθεσιμότητα»), ένα ενοποιημένο καθολικό επιτρέπει την αυτοματοποίηση και την απρόσκοπτη ενσωμάτωση αλληλουχιών οικονομικών συναλλαγών. Αυτό μειώνει την ανάγκη για χειρωνακτικές παρεμβάσεις και συμφωνίες που προκύπτουν από τον παραδοσιακό διαχωρισμό των μηνυμάτων, της εκκαθάρισης και του διακανονισμού, εξαλείφοντας έτσι τις καθυστερήσεις και την αβεβαιότητα. Το καθολικό υποστηρίζει επίσης ταυτόχρονο και στιγμιαίο διακανονισμό, μειώνοντας τους χρόνους διακανονισμού και τους πιστωτικούς κινδύνους. Ο διακανονισμός σε χρήμα κεντρικής τράπεζας διασφαλίζει την ενιαία χρήση του χρήματος και την τελική πληρωμή.

Επιπλέον, έχοντας «τα πάντα σε ένα μέρος», ένα ενοποιημένο καθολικό παρέχει ένα περιβάλλον στο οποίο μπορεί να εκτελεστεί αυτόματα μια ευρύτερη σειρά από ενδεχόμενες ενέργειες για να ξεπεραστούν προβλήματα πληροφοριών και κινήτρων. Με αυτόν τον τρόπο, το tokenization θα μπορούσε να επεκτείνει το σύμπαν των πιθανών συρρικνόμενων αποτελεσμάτων. Το ενοποιημένο καθολικό ανοίγει έτσι το δρόμο για εντελώς νέους τύπους οικονομικών διευθετήσεων που είναι αδύνατες σήμερα λόγω τριβών κινήτρων και πληροφοριών. Ο τελικός μετασχηματισμός του χρηματοπιστωτικού συστήματος θα περιοριστεί μόνο από τη φαντασία και την εφευρετικότητα των προγραμματιστών που βασίζονται στο σύστημα, καθώς το οικοσύστημα των εφαρμογών smartphone έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες των ίδιων των κατασκευαστών πλατφορμών.

Ποιος λοιπόν θα είχε τον έλεγχο αυτού του «ενοποιημένου καθολικού»;

Περιττό να πούμε ότι θα ήταν οι παγκοσμιοποιητές.

Και όπως έχει επισημάνει ο Mike Adams , αυτό θα σήμαινε ότι «η ιδιοκτησία σας επί των περιουσιακών στοιχείων μπορεί να ανακληθεί ή να τροποποιηθεί ανά πάσα στιγμή»:

Αυτό το νέο σχέδιο περιγράφει ένα οργουελικό, παγκοσμιοποιημένο «ενοποιημένο βιβλίο» που καταγράφει την ιδιοκτησία όλων των περιουσιακών στοιχείων (λογαριασμοί ελέγχου, ακίνητα, ομόλογα, μετοχές κ.λπ.) σε ένα κεντρικό χρηματιστήριο που διαχειρίζονται οι παγκοσμιοποιητές. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία θα είναι "tokenized", μια διαδικασία που η BIS περιγράφει ως "καταγραφή αξιώσεων για χρηματοοικονομικά ή πραγματικά περιουσιακά στοιχεία που υπάρχουν σε ένα παραδοσιακό καθολικό σε μια προγραμματιζόμενη πλατφόρμα".

Αυτό το ενοποιημένο καθολικό θα περιλαμβάνει «προγραμματιζόμενες» εγγραφές, που σημαίνει ότι η ιδιοκτησία σας στα περιουσιακά στοιχεία μπορεί να ανακληθεί ή να τροποποιηθεί ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με τις επιθυμίες κοινωνικής μηχανικής των παγκοσμιοποιητών.

Η ιδιοκτησία όλων των περιουσιακών στοιχείων σε ολόκληρο τον πλανήτη θα καθοριζόταν από το «ενοποιημένο βιβλίο» τους και, επομένως, αν είστε πολύ κακό αγόρι ή κορίτσι, θα μπορούσαν να μπουν και απλά να μεταβιβάσουν την κυριότητα σε ό,τι είναι δικό σας σε κάποιον άλλο.

Με λίγα μόνο κλικ, δε θα «κατέχετε τίποτα» και θα γινόσασταν εντελώς παρίας.

Φυσικά αυτό είναι μόνο ένα στοιχείο της παγκοσμιοποίησης της ατζέντας.

Θέλουν επίσης να δώσουν στον ΟΗΕ εξουσίες έκτακτης ανάγκης άνευ προηγουμένου στη «Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος» το Σεπτέμβριο του 2024:

Τα ισχυρά Ηνωμένα Έθνη επιδιώκουν τώρα να αυξήσουν την επιρροή τους παγκοσμίως καταλαμβάνοντας παγκόσμιες εξουσίες «έκτακτης ανάγκης» και ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υποστηρίζει την πρότασή τους.

Είναι ενδιαφέρον ότι η πρόταση του ΟΗΕ θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2024, μόλις δύο μήνες πριν από τις πολυαναμενόμενες γενικές εκλογές στις ΗΠΑ

Ο παγκόσμιος οργανισμός θα φιλοξενήσει μια «Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος» όπου τα συνδεδεμένα έθνη θα υιοθετήσουν το λεγόμενο «Σύμφωνο για το Μέλλον».

Το Σύμφωνο για το Μέλλον περιλαμβάνει μια διάταξη που θα δημιουργήσει μια «πλατφόρμα έκτακτης ανάγκης» για τα Ηνωμένα Έθνη κάθε φορά που θεωρείται πως έχει συμβεί ένα μεγάλο «παγκόσμιο σοκ».

Έτσι, εάν υπάρξει άλλη μια παγκόσμια πανδημία, ένας παγκόσμιος πόλεμος, μια οικονομική κατάρρευση ή κάποιο άλλο είδος παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης, τα Ηνωμένα Έθνη θα έλεγαν ξαφνικά σε όλους τι να κάνουν:

Η πλατφόρμα έκτακτης ανάγκης θα παρείχε στο διεθνή οργανισμό εξουσία σε όλα τα έθνη σε περιόδους δυσφορίας.

Αυτή η ισχύς, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, απαιτείται για να «διασφαλιστεί πως όλοι οι συμμετέχοντες φορείς αναλαμβάνουν δεσμεύσεις που μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στην απάντηση και ότι θεωρούνται υπεύθυνοι για την εκπλήρωση αυτών των δεσμεύσεων».

Σύμφωνα με την πρόταση πολιτικής του ΟΗΕ, ο γενικός γραμματέας θα μπορούσε να παρατείνει την πλατφόρμα έκτακτης ανάγκης, εάν χρειαστεί, παρά το γεγονός πως η διάρκειά της έχει οριστεί για μια «πεπερασμένη περίοδο». Μια τέτοια απόφαση θα ληφθεί χωρίς τη συγκατάθεση κανενός κράτους μέλους.

Θέλετε πραγματικά τα Ηνωμένα Έθνη να έχουν τέτοιου είδους εξουσία;

Δυστυχώς, ο Τζο Μπάιντεν και τα τσιράκια του υποστηρίζουν πλήρως αυτήν την πρόταση.

Ο Μπάιντεν έχει μακρά ιστορία να κάνει ό,τι θέλουν οι παγκοσμιοποιητές, και αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που προσπαθούν να το κάνουν βιαστικά πριν από τις επόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Σε αυτό το σημείο, ο Μπάιντεν είναι ένα κέλυφος του πρώην εαυτού του. Έχει εκφυλιστεί σε έναν τρελό γέρο που φωνάζει τακτικά αισχρότητες σε τυχαία μέλη του προσωπικού:

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, πίσω από κλειστές πόρτες, έχει μια ιδιοσυγκρασία που τον βλέπει να φωνάζει στο προσωπικό και να λέει αισχρότητες, αποκάλυψε μια νέα έκθεση τη Δευτέρα.

Στην πραγματικότητα, η ιδιοσυγκρασία του είναι τόσο άσχημη που κάποιο προσωπικό προσπαθεί να αποφύγει να συναντηθεί μόνος μαζί του ή να φέρει μαζί του έναν συνάδελφο για να βοηθήσει στην εκτόνωση της κατάστασης, ανέφερε το Axios.

Με έναν τόσο αδύναμο ηγέτη στο Λευκό Οίκο, οι παγκοσμιοποιητές βλέπουν μια ευκαιρία να προωθήσουν την ατζέντα τους όσο ποτέ άλλοτε.

Και αν πάρουν το δρόμο τους, ολόκληρη η κοινωνία μας θα ανατραπεί εντελώς.

Επιτρέψτε μου να σας αφήσω με ένα ακόμη παράδειγμα. Ένας παγκοσμιοποιητικός οργανισμός με την ονομασία Arup Group, ο οποίος έχει στενούς δεσμούς με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, προτείνει στην πραγματικότητα τον πλήρη και ολοκληρωτικό τερματισμό της ιδιωτικής ιδιοκτησίας αυτοκινήτων:

Όσον αφορά τις κατασκευές, οι πόλεις πρέπει να αλλάξουν τους τύπους κτιρίων και υποδομών που κατασκευάζονται καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Στις μεταφορές, η ιδιοκτησία ιδιωτικού αυτοκινήτου πρέπει να τερματιστεί και τα κοινόχρηστα οχήματα που την αντικαθιστούν πρέπει να χρησιμοποιούν λιγότερα υλικά και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Οι κάτοικοι των πόλεων θα πρέπει επίσης να υιοθετήσουν μια διατροφή βασισμένη σε φυτά, να αντικαταστήσουν κυρίως τις πτήσεις με λιγότερο ενεργοβόρες μορφές μεταφοράς μεγάλων αποστάσεων, να αλλάξουν τον τρόπο κατανάλωσης των ρούχων και των υφασμάτων και να διατηρήσουν τα ηλεκτρονικά και τις οικιακές συσκευές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Αυτοί οι άνθρωποι είναι τρελοί, αλλά θα συνεχίσουν να σπρώχνουν τον σκοπό τους μέχρι να τους σταματήσει κάποιος.

Εάν σκοπεύετε να εναντιωθείτε σε αυτό που κάνουν, θα πρέπει να πάρετε θέση όσο εξακολουθείτε να έχετε την ελευθερία να το κάνετε.

Ζούμε σε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους σε όλη την ανθρώπινη ιστορία και χρειαζόμαστε άνδρες και γυναίκες με θάρρος που είναι πρόθυμοι να πουν την αλήθεια.

Γιατί τα ψέματα και η εξαπάτηση είναι φαινομενικά παντού αυτές τις μέρες, και το σκοτάδι μεγαλώνει παντού γύρω μας με ρυθμό που είναι απολύτως συγκλονιστικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail