Ο Μεντβέντεφ προτρέπει τη Ρωσία να επιλέξει «μη τυπικούς στόχους» ως αντίποινα για τα χτυπήματα του Κιέβου

Ekaterina Shtukina/POOL/TASS
Freepen.gr -
Η Μόσχα θα πρέπει να επιλέξει μη τυπικούς στόχους για τα αντίποινα της ως απάντηση στις επιθέσεις του Κιέβου σε αστικές εγκαταστάσεις, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, μεταδίδει το tass.com.

"Ο εχθρός μας δεν μπόρεσε να πετύχει κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσής του, πράγμα που σημαίνει ότι θα επιδιώξει νίκες στον τομέα της πληροφόρησης, ανεξάρτητα από το πόσο υπερβολικό και παράλογο είναι. Κάνει πολλούς ηλίθιους στην Ουκρανία πραγματικά χαρούμενους, ειδικά τώρα που ο βαθμός των εντάσεων στην ουκρανική κοινωνία αυξάνεται. έτσι», έγραψε ο Μεντβέντεφ στο Telegram.

"Αυτός είναι ο λόγος που τα καθάρματα των Μπαντεριτών επιλέγουν ολοένα και περισσότερο ειρηνικούς πολιτικούς στόχους για τις απεχθείς επιθέσεις τους. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για αυτό", σημείωσε.

"Πρέπει επίσης να επιλέξουμε μη τυποποιημένους στόχους για τα χτυπήματά μας, όχι μόνο τοποθεσίες αποθήκευσης, κόμβους ενέργειας και βάσεις πετρελαίου. Υπάρχουν άλλα μέρη όπου κανείς δε θα μας περίμενε και όπου τα χτυπήματα θα είχαν ευρέως αισθητή επίδραση", πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail