Η Ρωσία θα καταστρέψει ξένους μαχητές και δυτικούς στρατηγούς στην Ουκρανία-Λαβρόφ

Sputnik/Sergey Guneev
Freepen.gr - Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κατηγόρησε την Ουκρανία ότι επιτρέπει σε ξένους μισθοφόρους και δυτικούς στρατηγούς να χρησιμοποιούν πολιτικές υποδομές για την καταπολέμηση της Ρωσίας, και δεσμεύτηκε να καταστρέψει αυτές τις ομάδες.

Μιλώντας σε διαδικτυακή ενημέρωση την Παρασκευή, ο Λαβρόφ είπε ότι η Ρωσία "δεν έχει δει επιβεβαίωση ούτε ενός γεγονότος για σκόπιμους βομβαρδισμούς στόχων αμάχων από το ρωσική στρατό. Ισχυρίστηκε, ωστόσο, πως η ουκρανική πλευρά "παραβιάζει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και διαπράττει έγκλημα πολέμου επιτρέποντας σε μισθοφόρους, δυτικούς στρατηγούς και εκπαιδευτές να χρησιμοποιούν πολιτικά αντικείμενα για να πραγματοποιούν κάθε είδους συναντήσεις”.

"Αν ανακαλύψουμε τέτοιες συγκεντρώσεις, για παράδειγμα, όπως στο Κραματόρσκ, θα τις καταστρέψουμε, επειδή αυτοί είναι άνθρωποι που μας έχουν κηρύξει πόλεμο", δήλωσε ο Λαβρόφ, αναφερόμενος στο πρόσφατο χτύπημα υψηλής ακρίβειας της Ρωσίας σε μια προσωρινή βάση ταξιαρχίας στην πόλη Κραματόρσκ στο Ντονμπάς την Τρίτη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail