Θάνατοι λουόμενων σε Κέρκυρα, Ερμιόνη, Χανιά και Ελευσίνα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή "ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ" ν. Κέρκυρας, 65χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή "ΘΕΡΜΗΣΙΑ" Ερμιόνης, 75χρονη αλλοδαπή.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου - Καλαμάτας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή "ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ" του Δήμου Κίσσαμου, 55χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Κίσσαμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από την περιοχή "ΝΕΡΑΚΙ" Νέας Περάμου, 85χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας "ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ", όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ναυπηγείων Ελευσίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail