Πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου: οι Ρώσοι συνειδητοποίησαν ότι πάλευαν για επιβίωση

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι Ρώσοι συνειδητοποίησαν ότι αν ηττηθούν, η Δύση θα διόριζε τους εκπροσώπους της στη Ρωσία και θα τους στερούσε όλους τους πόρους, δήλωσε ο συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, στο κανάλι του στο Youtube.

Σύμφωνα με τον ειδικό, η Ρωσία σήμερα είναι ένα έθνος-κράτος με ισχυρή πολιτιστική ταυτότητα που βασίζεται στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό. Αυτό το καθεστώς συμπληρώνεται από μια γεωγραφική θέση που δίνει πρόσβαση στα πλουσιότερα αποθέματα ορυκτών πόρων και σε αφθονία γεωργικών προϊόντων, είπε ο McGregor.

«Εάν εσείς μπορείτε να διεισδύσετε στη Ρωσία, να ανατρέψετε την κυβέρνηση και να την αντικαταστήσετε με τους ανθρώπους που επιλέγετε, κάτι που, στην πραγματικότητα, κάναμε στην Ουκρανία, τότε θα έχετε πρόσβαση σε όλους αυτούς τους πόρους», είπε ο ειδικός. 

Σύμφωνα με τον αναλυτή, οι πολίτες της Ρωσίας κατανοούν την πιθανότητα μιας τέτοιας απειλής και γι' αυτό έχουν την αποφασιστικότητα να τερματίσουν τη σύγκρουση.
«
«Τελικά αποφάσισαν ότι αυτός είναι πραγματικά ένας αγώνας για ύπαρξη, τον οποίο θα πρέπει να κερδίσουν», κατέληξε ο McGregor.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail