Μεντβέντεφ: η νέα γενιά δυτικών πολιτικών δε συνειδητοποιεί τι κάνει

RIA Novosti / Ekaterina Shtukina
Freepen.gr - Η νέα «εκφυλισμένη γενιά δυτικών πολιτικών» δεν γνωρίζει τι κάνει και φαίνεται ότι έχει ξεχάσει ποια θα είναι η ρωσική απάντηση εάν οι προκλήσεις πάνε πολύ μακριά, υποστήριξε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας σε άρθρο του.

"Τώρα η νέα εκφυλισμένη γενιά δυτικών πολιτικών σαφώς δεν γνωρίζει τι κάνουν και τι ζητούν. Και φαίνεται να έχουν ξεχάσει ποια θα είναι η απάντησή μας εάν οι προκλήσεις πάνε πολύ μακριά", έγραψε στη «Rossiyskaya Gazeta».

"Ευτυχώς, σε ορισμένα μέρη, όπως το περσινό χιόνι, η κοινή λογική στο μυαλό ορισμένων από αυτούς εξακολουθεί να διατηρείται. Ο Θεός φυλάξοι, δε θα λιώσει εντελώς, γιατί τότε θα είναι πραγματικά το τέλος", πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail