Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας είπε ότι θα ήταν σωστό να προσφερθεί θεραπεία στον Μπάιντεν στη Ρωσία

RIA Novosti / Vladimir Fedorenko
Freepen.gr - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είναι ένας «βαθιά άρρωστος και δυστυχισμένος», δεν υπάρχουν γιατροί στις Ηνωμένες Πολιτείες που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν, επομένως είναι σωστό να του προσφέρουμε ιατρική βοήθεια στη Ρωσία, δήλωσε ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιάτσεσλαβ Βολοντίν.

"Πρόκειται για ένα βαθιά άρρωστο και δυστυχισμένο άτομο. Επιπλέον, δεδομένου πως δεν υπάρχουν καλοί γιατροί στις Ηνωμένες Πολιτείες που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν με τις ασθένειες με τις οποίες είναι άρρωστος. Υπάρχουν τέτοιοι ειδικοί στο Ινστιτούτο Serbsky. Επομένως, θα ήταν σε διεθνή γραμμή, ο Λεονίντ Εντουάρντοβιτς θα του προσφέρει ιατρική βοήθεια», είπε ο Βολοντίν κατά τη διάρκεια της ολομέλειας.

Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας σημείωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιουργούν ολοένα και περισσότερο ένταση στον κόσμο και όλοι οι ειδικοί θα πρέπει να βοηθήσουν τον Μπάιντεν.

"Τότε θα έρθει ηρεμία σε όλα τα κράτη, θα έρθει η ειρήνη. Επομένως, πρέπει να το κάνουμε αυτό. Υποφέρει, και ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων υποφέρει. Βοηθήστε τον καλύτερα", πρόσθεσε ο Βολοντίν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail